Subscriu-te

Concert solidari del Cor del Liceu

Fragment del cartell promocional del concert benèfic del Cor del Liceu
El Cor del Gran Teatre del Liceu, al complet, ofereix el 13 de maig un concert en benefici del menjador social de l’Associació Cultural Sant Antoni Maria Zaccaria de Sant Adrià de Besòs, al poliesportiu Marina Besòs d’aquesta localitat.

El Cor del Liceu, que serà dirigit pel seu titular, José Luis Basso, i amb la pianista titular Vanessa Garcia, oferirà fragments d’òperes de Donizetti, Gounoud, Bizet, Verdi, Rossini (Don Pasquale, Faust, Carmen, Rigoletto, La forza del destino, Il trovatore, La Traviata, Il barbiere di Siviglia) i obres de Chapí (Las hijas de Zebedeo), Pérez Moya (Marinada) i Lucio Dalla (Caruso).

Aquest concert –és la primera vegada que el Cor del Liceu ofereix un concert d’aquestes característiques– va sorgir a iniciativa del Consistori de Sant Adrià de Besòs amb la finalitat de recaptar fons per a aquest menjador social que cada vegada té més usuaris. El concert, que també té el suport del Gran Teatre del Liceu, es farà al complex esportiu Marina Besòs a les 19 h i el preu de l’entrada és d’11 euros. Les entrades es poden comprar al mateix poliesportiu i al web www.codetickets.com

Més informació a: www.sant-adria.net i www.liceubarcelona.com

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter