Subscriu-te

El Festival Internacional de Música de Tarragona celebra la 12a edició amb cursos i concerts

Cor de Noies de l'Orfeó Català ©Josep Molina

El 12è Festival de Música Internacional de Tarragona, organitzat per l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació, tindrà lloc a Tarragona de l’1 al 8 de juliol, amb la seva tradicional combinació de cursos i concerts. Durant aquesta setmana, cada nit s’oferiran concerts a l’Auditori de la Fundació Caixa Tarragona, on grups musicals de prestigi reconegut i alumnes participaran en un total de set concerts.

Després de la inauguració el 30 de juny a la plaça de la Pagesia, els concerts començaran amb el quintet de metall Mediterranean Chamber Brass el 2 de juliol. Els reconeguts Quartet Casals i el Cor de Noies de l’Orfeó Català actuaran els dies 3 i 5 de juliol, respectivament, i els participants dels cursos oferiran els seus concerts el 4 i 7 de juliol. A més, el 6 de juliol s’hi oferirà el concert de l’Orquestra de les I Jornades de Corda del Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona, amb la direcció de Cristian Chivu, també com a concertino.

D’altra banda, músics d’arreu del país i d’Europa imparteixen classes als alumnes inscrits, tant del Conservatori com externs, en les modalitats de guitarra, flauta travessera, trompa i trombó de l’1 al 4 de juliol, i de violí, viola, violoncel i contrabaix del 5 al 8 de juliol. Els professors seran Carles Trepat, Vicenç Prats, Will Sanders, Jamie Williams, Kai Gleusteen, Rivka Golani, Aldo Mata i Thomas Martin. Es pot consultar més informació i fer la inscripció als cursos, al web del Festival: www.dipta.cat/festivalmusicatarragona.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter