Subscriu-te

Aquest cap de setmana se celebra a Barcelona el Festival de Cant Coral “Europa i els seus cants”

Actuació coral a l’església del Pi en l’edició de l’any passat

Demà dijous, 20 de setembre, comença a Barcelona el 14è Festival Internacional de Cant Popular “Europa i els seus cants”, organitzat per la Federació Catalana d’Entitats Corals (FCEC), en col·laboració novament amb l’Associazione Internazionale Amici della Fondazione Pro Música e Arte Sacra, i amb la participació de cinc cors procedents del nord d’Europa.

Els cors que hi participen són: l’Academic Choir Podlipki de Moscou (Rússia) –cor mixt amb 47 cantaires–, dirigit per Inna Iokoleva; el Chamber Choir Gallerie d’Hèlsinki (Finlàndia) –cor femení amb 18 cantaires–, dirigit per Victoria Meerson; l’Ensemble Sal-lal-laa de Sindi (Estònia) –cor femení amb 9 cantaires–, dirigit per Kristel Reinsalu; el Cor Soprus de Tallin (Estònia) –cor mixt amb 36 cantaires–, dirigit per Kadri Loigom; i el Cor Ulgandi de Sindi (Estònia) –cor mixt amb 54 cantaires–, dirigit per Kristel Reinsalu i Karin Taukar.

El dijous i divendres, 20 i 21 de setembre, els cors actuaran a l’església de Santa Maria del Pi (plaça del Pi de Barcelona), a les 21 h, i el dia 22 actuaran a partir de les 10.30 h a la plaça de Catalunya en el marc de la Mostra d’Entitats, arran de les Festes de la Mercè. Tots els concerts són gratuïts. Segons els seus organitzadors, “l’objectiu daquest Festival no és només presentar un programa amb repertori popular internacional, sinó també donar a conèixer i promoure el poder unificador de la música. La música millora les relacions entre les cultures, les tradicions i la seva gent. Els cors tindran la gran oportunitat de conèixer Barcelona, cantant a lescenari de la magnífica església de Santa Maria del Pi i també participant a la Mostra dEntitats de la Mercè a la plaça de Catalunya. En un dels concerts els cors uniran les seves veus i faran un cant comú per portar al públic un missatge desperança i solidaritat.Per a més informació es pot consultar l’enllaç següent: http://www.fcec.cat/concerts/infoconcpi2021092012.pdf.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Més de 200 músics passaran enguany pel cicle Clàssica Jove de @latlantidavic. Més informació, al nostre web! http://www.revistamusical.cat/loboista-celia-tort-sera-lartista-resident-del-9e-cicle-classica-jove-a-latlantida-de-vic/

El proper dilluns, 23 de maig (20 h), @adrianbpiano interpreta @JoanMagrane, un dels compositors residents aquesta temporada al @palaumusicacat. Més informació, al nostre web! http://www.revistamusical.cat/el-pianista-adrian-blanco-presenta-al-petit-palau-la-integral-de-lobra-pianistica-de-joan-magrane/

We are very honored to announce that Jordi Savall has been elected member of the Swedish Royal Academy of Music:
https://www.musikaliskaakademien.se/pressrum/nyheter/fjortonnyaledamotertillkunglmusikaliskaakademien.3700.html

Molt contents de celebrar amb vosaltres aquest doble aniversari amb els articles sobre el centenari de Pedrell que publiquem en el nostre darrer número!

Segueix-nos a Twitter