Subscriu-te
,

La 6a Temporada Lírica Ciutat de Calella s’inaugurarà amb ‘Cavalleria rusticana’

Cor Harmonia Calellenc
Cor Harmonia Calellenc

La setmana passada es va presentar en roda de premsa la sisena Temporada Lírica Ciutat de Calella, amb quatre propostes que es realitzaran al llarg d’aquest any. Organitzada pel Cor Harmonia Calellenc (dirigit per Albert Deprius), l’Orquestra Simfònica Harmonia i l’Ajuntament de Calella (amb el suport de la Generalitat de Catalunya, Diputació de Barcelona, Centre Musical Can Salom i Sala Mozart), la temporada començarà amb l’òpera escenificada Cavalleria rusticana de Pietro Mascagni els dies 7 i 9 de juliol a la Sala Mozart de Calella. Amb direcció escènica de Maria Voronkova i musical de Ricardo Estrada, al capdavant del Cor i Orquestra Simfònica Harmonia, aquesta producció serà protagonitzada per Eugènia Montenegro, Albert Deprius, Toni Marsol, Anna Gomà i Maria Melnychyn. Les entrades, entre 15 i 30 euros, es podran comprar a partir del 2 de maig al telèfon 690 872 715 i a la taquilla de la Sala Mozart a partir del 26 de juny (de 18 a 20 h).

Orquestra Simfònica Harmonia
Orquestra Simfònica Harmonia

La temporada continuarà el 28 de juliol, al pati de l’Escola Pia, amb una Notte d’opera amb la soprano Beatrice Jiménez, acompanyada per l’Orquestra Simfònica Harmonia, dirigida per Albert Deprius. Una tarda a Hollywood, el concert dedicat a bandes sonores de pel·lícules, que es farà en el marc de la Festa Major de Calella, el 23 de setembre, serà protagonitzat novament pel Cor i Orquestra Simfònica Harmonia, sota la direcció de Deprius. Finalment, la temporada acabarà el 30 de desembre, a la Sala Mozart, amb el tradicional Concert de Cap d’Any, en què Cor i Orquestra Simfònica Harmonia oferiran, sota la batuta de Deprius, els valsos i les polques més coneguts.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

📢La #SardanadIgorStravinsky ja té finalistes!
🔝Avui s'ha reunit el jurat del concurs hi ha valorat les 31 sardanes presentades.
Voleu conèixer els noms dels finalistes i saber quan s'estrenaran les sardanes?
Tota la informació ▶️https://www.ficta.cat/ca/blog/la-sardana-digor-stravinsky-ja-te-finalistes-n120

Aquest divendres 9 (20 h) l'exposició “Despertant Instruments Adormits”, que recrea els instruments musicals que figuren a la Portalada del Monestir de Ripoll, es clou amb un concert del comissari Antoni Madueño i el conjunt @lincantari a @SantaMariadelPi.

Aquest dissabte 10 (18 h), es presenta a Igualada una nova formació coral. Lux Ensemble debutarà amb el programa 'Victimae Paschalis. La paraula i la música dels misteris pasquals, de la tenebra a la llum', amb participació del rapsode @ArquiEnric i amb direcció de @CarlesPrat4.

Demà comencen tres setmanes de dansa a la comarca de la Garrotxa, de la mà del @SismografOlot. Més informació, al nostre web! (Foto: Rafa Marco) http://www.revistamusical.cat/arrenca-una-nova-edicio-del-sismograf-amb-una-trentena-despectacles-i-activitats/

Segueix-nos a Twitter