Subscripcions

Revista Musical Catalana: tota l’actualitat musical nacional i internacional al moment!

Vols estar al dia de tota l’actualitat musical de Catalunya i internacional? Vols conèixer de prop els millors intèrprets, compositors, creadors del moment? T’interessa la història de la música i vols un espai de coneixement i reflexió sobre el fet musical?

A la Revista Musical Catalana tens diverses maneres d’acostar-te a la informació musical que més t’interessa. D’una banda, a través de la seva pàgina web i l’ajut de les xarxes socials facebook i twitter, pots estar al dia de les crítiques dels concerts més interessants i de la informació més rellevant de l’actualitat musical a Catalunya i l’estranger. D’altra banda, pots fer la teva subscripció a la Revista Musical Catalana en la seva versió en paper i digital i tindràs accès a sis números anuals per conèixer a fons l’actualitat musical en català, amb un tractament exhaustiu i una banda sonora exclusiva, gràcies a spotify!

A més, en el número de febrer-març de 2018 de la Revista Musical Catalana trobareu una nova secció dedicada als més menuts i els no tan menuts que vulguin descobrir amb ulls d’infants la màgia de la gran música.

Batutem! és una aposta per acostar-se als més petits de la casa i convidar-los a descobrir clàssics de la música de tots els temps, com per exemple Pere i el llop del compositor rus Sergei Prokofiev. A més, número a número anirem descobrint diferents instruments de la orquestra i oferirem, als més atrevits, dades per poder gaudir de la música en directe gràcies a la nombrosa programació musical adreçada a les famílies de què disposem a Catalunya.

 Per formalitzar la subscripció pots fer-ho:

– Per a la subscripció en versió digital, a través d’iQuiosc, clickant aquest enllaç.

– Per a la subscripció en versió paper o la combinada paper+digital, cal enviar aquest formulari emplenat a la següent adreça electrònica: revista@palaumusica.cat

– Trucant al telèfon 93 295 72 28/26.

També trobaràs la Revista Musical Catalana en paper en els següents punts de venda.

TARIFES:

20 euros la subscripció per un any a la versió en paper.
10,99 euros la subscripció per un any a la versió digital.
25 euros la subscripció per un any a la versió paper + digital.

AVANTATGES COM A SUBSCRIPTOR:

Els abonats als cicles de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música gaudeixen d’un 30 % de descompte en el preu de subscripció a la Revista Musical Catalana. D’altra banda, el subscriptors de la Revista Musical Catalana tenen dret a un 20 % de descompte en la compra de dues entrades per concert, a les taquilles del Palau de la Música Catalana, per tots els cicles de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana de la temporada 2017-18, excepte Palau 100. Només cal presentar el darrer rebut de la subscripció.

A més, puntualment, rebràs promocions a través del nostre newsletter, d’altres cicles de concerts col·laboradors, tals com LIFE Victoria, Festival Orgues de Poblet, Cicle de concerts de l’Associació Joan Manén i l’Orquestra Camera Musicae, amb descomptes en l’adquisició d’entrades als seus concerts.

PROMOCIONS ESPECIALS

Els socis de l’Orfeó Català gaudeixen d’un preu especial de 12 euros (per un any) en la subscripció a la Revista Musical Catalana, versió en paper.

Com a subscriptor de la Revista Musical Catalana pot gaudir d’un preu especial, de 12 euros, en la compra del llibre La música d’abans-d’ahir. Antologia de la Revista Musical Catalana. 1904-1936, editat per RBA en ocasió del 110 aniversari de la Revista Musical Catalana, el passat 2014.

Mu¦üsica d'abans d'ahir_portada

 

Post Your Thoughts