Subscripcions

Revista Musical Catalana: tota l’actualitat musical nacional i internacional al moment!

Vols estar al dia de tota l’actualitat musical de Catalunya i internacional? Vols conèixer de prop els millors intèrprets, compositors, creadors del moment? T’interessa la història de la música i vols un espai de coneixement i reflexió sobre el fet musical?

A la Revista Musical Catalana tens diverses maneres d’acostar-te a la informació musical que més t’interessa. D’una banda, a través de la seva pàgina web i l’ajut de les xarxes socials facebook i twitter, pots estar al dia de les crítiques dels concerts més interessants i de la informació més rellevant de l’actualitat musical a Catalunya i l’estranger. D’altra banda, pots fer la teva subscripció a la Revista Musical Catalana en la seva versió en paper i digital i tindràs accès a sis números anuals per conèixer a fons l’actualitat musical en català, amb un tractament exhaustiu i una banda sonora exclusiva, gràcies a spotify!

 Per formalitzar la subscripció pots fer-ho:

– Per a la subscripció en versió digital, a través d’iQuiosc, clickant aquest enllaç.

– Per a la subscripció en versió paper o la combinada paper+digital, enviant-nos un correu electrònic a la següent adreça: revista@palaumusica.cat

– Trucant al telèfon 93 295 72 28/26.

Les dades necessàries per formalitzar la subscripció són:

  • Nom i Cognoms
  • Adreça postal completa
  • Telèfon de contacte
  • Correu electrònic
  • Núm. de DNI + lletra
  • Compte bancari on fer la domiciliació (20 dígits)
  • Número IBAN i codi SWIFT-BIC de l’entitat bancària

També trobaràs la Revista Musical Catalana en paper en els següents punts de venda.

TARIFES:

20 euros la subscripció per un any a la versió en paper.
10 euros la subscripció per un any a la versió digital.
25 euros la subscripció per un any a la versió paper + digital.

PROMOCIONS ESPECIALS

Els socis de l’Orfeó Català gaudeixen d’un preu especial de 12 euros (per un any) en la subscripció a la Revista Musical Catalana, versió en paper.

Com a subscriptor de la Revista Musical Catalana pot gaudir d’un preu especial, de 12 euros, en la compra del llibre La música d’abans-d’ahir. Antologia de la Revista Musical Catalana. 1904-1936, editat per RBA en ocasió del 110 aniversari de la Revista Musical Catalana, el passat 2014.

Mu¦üsica d'abans d'ahir_portada

 

AVANTATGES COM A SUBSCRIPTOR:

Com a subscriptor de la Revista Musical Catalana té dret a un 20% de descompte en la compra de dues entrades per concert, a les Taquilles del Palau de la Música Catalana, per als cicles de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música de la temporada 2015-2016: Palau Grans Veus, Bach, Piano, Cambra i Constel·lació, Simfònics, Tardes, Cantates de Bach, Cicle Coral Orfeó Català, Concert de Sant Esteve, Intèrprets Catalans, Concerts Familiars, El Primer Palau, Orgue al Palau, Estiu al Palau, ECHO Rising Stars i ONCA al Palau. Només cal presentar el darrer rebut de la subscripció.
A més, puntualment, rebràs promocions a través del nostre newsletter, d’altres cicles de concerts col·laboradors, tals com LIFE Victoria, Festival Orgues de Poblet, Cicle de concerts de l’Associació Joan Manén i l’Orquestra Camera Musicae, amb descomptes en l’adquisició d’entrades als seus concerts.

Post Your Thoughts