Subscriu-te

Torna aquesta tardor el cicle de música contemporània Música d’Ara de l’ACC

L’Associació Catalana de Compositors (ACC) presenta una nova edició de Música d’Ara, el cicle de concerts dedicat a la música contemporània que tindrà lloc aquesta tardor, del 29 d’octubre al 4 de desembre, amb vuit concerts en tres escenaris diferents.

La Sala Mompou de la seu de l’SGAE a Barcelona acollirà la majoria de les actuacions: el pianista Rubén Russo (29 d’octubre), el quartet de corda Attenya (12 de novembre), el clarinetista Bartolomé García Plata (19 de novembre), el duo de violoncel i piano format per JeanBaptiste Texier i Kiev Portella (26 de novembre) i del trio de vent format per Ivan Alcazo –oboè–, Bartolomé García Plata –clarinet– i Laura Guasteví –fagot– (3 de desembre).

Per la seva banda, l’Auditori Eduard Toldrà del Conservatori Municipal de Música de Barcelona acollirà el concert del duo de violí i guitarra format per César Aristides Mateos i Jacob Cordover (5 de novembre) i el de la formació de cordes Orquestra Styria (19 de novembre). Finalment, a l’espai L’Amistat de Premià de Martindrà lloc el concert del duo de violí i guitarra format per César Aristides Mateos i Jacob Cordover (4 de desembre). També es preveu un novè concert al Conservatori de Santa Coloma de Gramenet amb el duo de violoncel i piano format per Jean-Baptiste Texier i Kiev Portella, en data per confirmar. Més informació en aquest enllaç.

L’ACC és una entitat privada de caràcter no lucratiu creada el 1974. Actualment consta de 150 socis, dels quals 126 són numeraris i la resta col·laboradors; el president és el compositor Domènec González de la Rubia. La seva tasca principal és difondre la música contemporània i la música nova, primordialment dels seus membres. L’ACC forma part de la Federació d’Associacions Ibèriques de Compositors (FAIC).

Imatge destacada: Auditori Eduard Toldrà del Conservatori Municipal de Música de Barcelona

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

El tenor Josep Carreras actuarà aquest dijous, 29 de setembre (20 h), a la gala benèfica anual que organitza l' @AuditCarreras de Vila-seca, que porta el seu nom, i que enguany celebra el 20è aniversari.

2

Els propers dies s'estrena a Vic (30 de setembre) i Manresa (8 d'octubre) la primera òpera de Jaume Ayats. Ell mateix ens la presenta en l'entrevista que li fa Ferran Riera. Llegeix-la al web! @latlantidavic @FMediterrania http://www.revistamusical.cat/entrevistes/la-balada-den-sole-sugranyes-es-una-opera-de-cancons/

Del 14 al 18 de setembre, va tenir lloc a @auditoribcn la segona Biennal de Quartets de Barcelona. "Una aposta arriscada i superbament resolta, almenys en la vessant artística", diu @AlbertFFlamari1 a la crítica. Llegeix-la al web! http://www.revistamusical.cat/critica/una-biennal-a-laltura-de-les-expectatives/

Els dies 7, 8, 9 i 16 d'octubre tindrà lloc una nova edició de @MusiquemLleida, la primera amb Albert Cabero com a director de la @CoralShalomCat. Més informació, al nostre web! 📸 Oscar Cabrerizo (Defoto) http://www.revistamusical.cat/onze-concerts-en-vuit-espais-constituiran-la-dissetena-edicio-del-festival-musiquem-lleida/

Segueix-nos a Twitter