Subscriu-te

Àmplia oferta musical al Temporada Alta 2011

Sílvia Pérez Cruz presentarà nou disc al Temporada Alta 2011

Aquest 30 de setembre obre les portes la vintena edició de Temporada Alta 2011-Festival de Tardor de Catalunya Girona/Salt, que fins a l’11 de desembre oferirà una gran oferta de teatre, música, dansa, circ, espectacles familiars i altres activitats.

Pel que fa a la música, l’oferta és àmplia –pensada tant per al públic adult com per al jove– i hi tenen cabuda diversitat de gèneres musicals, artistes consagrats i noves promeses del panorama nacional i internacional.

Seran 18 concerts, que comencen el 30 de setembre amb Sopa de Cabra, un dels grups emblemàtics del rock català dels anys noranta, que enguany celebra els seus 25 anys i tanca amb dos recitals (30 de setembre i 1 d’octubre) la gira de celebració d’aquest aniversari. Entre les propostes, cal destacar les actuacions de Raimon, que presentarà el seu disc Rellotge d’emocions el 15 d’octubre, i de Sílvia Pérez Cruz, el 10 de novembre, amb un concert especial en què la cantant empordanesa avançarà les cançons del seu primer àlbum en solitari i com a compositora. El cartell complet el formen: Anna Roig i L’ombre de ton chien, Antònia Font, Orquesta Buenavista Social Club, Omara Portuondo, Russian Red, The Do, Niña Pastori, Lizz Wright, Tiken Jah Fakoly, Vetusta Morla+Sàvats, 2manydjs, Maika Makovski, La Iaia+Very Pomelo, Gertrudis+Facto i Surfing Sirles+Esperit.

D’altra banda, entre les més de 40 propostes teatrals tindrà lloc l’estrena absoluta del darrer espectacle de Carles Santos Schubertnacles humits (19 i 20 de novembre), l’estrena de l’espectacle familiar de Murtra Ensemble Viatge a la lluna (8 de desembre) i Operetta de Cor de Teatre, espectacle de gran èxit a Barcelona aquest any. També, corresponent a les propostes familiars, s’hi veurà la producció del Gran Teatre del Liceu Petruixka i Conciertos para bebés de la Cia. Musicalmente.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La soprano nord-americana @SondraRadvan va tornar al @Liceu_cat amb un concert que "semblava dissenyat a mida com a acte de coronació". Llegeix la crítica d'Albert Torrens al web! (Foto: Paco Amate) http://www.revistamusical.cat/critica/el-liceu-corona-radvanovsky/

.@FIMCPeralada i @Fest_Torroella són amfitrions, avui i demà, dels representants dels festivals espanyols associats a @FestClasica. Entre d'altres qüestions del seu futur, l'assemblea decidirà l'acceptació de quatre nous festivals, que elevarien a 40 els socis de l'entitat.

Noa va presentar al @palaumusicacat l'espectacle 'Letters to Bach'. "Tot va ser fet, dit, tocat amb molt de respecte i molt d’afecte", diu Xavier Pujol a la crítica. Llegeix-la al web! (Foto: Toni Bofill) http://www.revistamusical.cat/critica/bach-a-la-frontera/

El @Liceu_cat va acollir la producció de la 'Bottega d'opera' de @esmuccat, "fruit d’una rocambolesca història de recerca, amb gir historiogràfic inclòs", en paraules d' @AlbertFFlamari1 a la crítica. Llegeix-la al web! (Foto: Toni Bofill) http://www.revistamusical.cat/critica/de-quan-barcelona-era-un-vertader-centre-operistic/

Segueix-nos a Twitter