Subscriu-te

Àmplia oferta musical al Temporada Alta 2011

Sílvia Pérez Cruz presentarà nou disc al Temporada Alta 2011

Aquest 30 de setembre obre les portes la vintena edició de Temporada Alta 2011-Festival de Tardor de Catalunya Girona/Salt, que fins a l’11 de desembre oferirà una gran oferta de teatre, música, dansa, circ, espectacles familiars i altres activitats.

Pel que fa a la música, l’oferta és àmplia –pensada tant per al públic adult com per al jove– i hi tenen cabuda diversitat de gèneres musicals, artistes consagrats i noves promeses del panorama nacional i internacional.

Seran 18 concerts, que comencen el 30 de setembre amb Sopa de Cabra, un dels grups emblemàtics del rock català dels anys noranta, que enguany celebra els seus 25 anys i tanca amb dos recitals (30 de setembre i 1 d’octubre) la gira de celebració d’aquest aniversari. Entre les propostes, cal destacar les actuacions de Raimon, que presentarà el seu disc Rellotge d’emocions el 15 d’octubre, i de Sílvia Pérez Cruz, el 10 de novembre, amb un concert especial en què la cantant empordanesa avançarà les cançons del seu primer àlbum en solitari i com a compositora. El cartell complet el formen: Anna Roig i L’ombre de ton chien, Antònia Font, Orquesta Buenavista Social Club, Omara Portuondo, Russian Red, The Do, Niña Pastori, Lizz Wright, Tiken Jah Fakoly, Vetusta Morla+Sàvats, 2manydjs, Maika Makovski, La Iaia+Very Pomelo, Gertrudis+Facto i Surfing Sirles+Esperit.

D’altra banda, entre les més de 40 propostes teatrals tindrà lloc l’estrena absoluta del darrer espectacle de Carles Santos Schubertnacles humits (19 i 20 de novembre), l’estrena de l’espectacle familiar de Murtra Ensemble Viatge a la lluna (8 de desembre) i Operetta de Cor de Teatre, espectacle de gran èxit a Barcelona aquest any. També, corresponent a les propostes familiars, s’hi veurà la producció del Gran Teatre del Liceu Petruixka i Conciertos para bebés de la Cia. Musicalmente.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La @fschubertfilh presenta la seva plataforma digital amb un festival en línia, el Barcelona Autumn Symphony Festival. Del 27 al 31 d'octubre, ofereix cada vespre (20 h) gratuïtament una selecció dels millors enregistraments d'aquesta temporada.

El @PluralEnsemble estrena aquest divendres al Festival Encuentros Sonoros de Sevilla, sota la direcció de @FabianPanisello, l'obra 'Quadern de Haikus (Notes d'un dietari)', per a conjunt de cambra, del compositor @BENETCA, un homenatge a quatre personalitats de la cultura.

L'@orquestraOJC va encetar temporada al costat de la violinista Maya Levy. "L’OJC sabé brillar i mostrar-se intensa, en una lectura de traç ampli i efusivitat lírica", diu @SantiRiu en la crítica. Llegeix-la al web! http://www.revistamusical.cat/critica/iniciant-el-vinte-aniversari/

Aquest dimecres i dijous, coincidint amb la setmana del Dia Mundial de l'Òpera, @OBNCreacio organitza unes jornades sobre òpera i intel.ligència artificial a la seu de @sgae_cat.

Segueix-nos a Twitter