Coneix la nostra publicació

I gaudeix a més dels següents descomptes:

  • 20% als concerts del Palau de la Música Catalana
  • Descomptes a altres cicles de concerts col·laboradors

Pots subscriure’t a la Revista Musical Catalana en la seva versió en paper i, per 16€, tindràs accés a tres números anuals per conèixer a fons l’actualitat musical en català amb un tractament exhaustiu.
També tens l’opció de subscriure’t a la versió digital. En aquest cas cal que realitzis el procediment a través de la plataforma iQuiosc.

  • Dades de pagament

  • La subscripció es renovarà automàticament excepte avís previ del subscriptor.

  •  

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Mitjançant la signatura d’aquesta ordre de domiciliació, el deutor autoritza (A) al creditor a enviar instruccions a l’entitat del deutor per deure el seu compte i (B) a l’entitat per efectuar els deutes en el seu compte seguint les instruccions del creditor. Com a part dels seus drets, el deutor està legitimat al reemborsament per la seva entitat en els termes i condicions del contracte subscrit amb la mateixa. La sol·licitud de reemborsament haurà d’efectuar-se dins de les vuit setmanes que segueixen a la data de deute en compte. Pot obtenir informació addicional sobre els seus drets en la seva entitat financera.

*Els subscriptors de la Revista Musical Catalana tenen dret a un 20 % de descompte en la compra de dues entrades per concert, a les taquilles del Palau de la Música Catalana, als cicles de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana de la temporada 2023-24: Palau Grans Veus, Bach, Piano, Cambra, Simfònics, Tardes, Concert de Sant Esteve, Concerts Familiars, El Primer Palau, Fronteres i ECHO Rising Stars. Només cal presentar el darrer rebut de la subscripció.