Subscriu-te

Aquest divendres, 9 de juny, comencen les audicions per a la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona. La convocatòria és oberta

JOSB-imatge

La Jove Orquestra Simfònica de Barcelona (JOSB) convoca audicions dels instruments següents: violí, viola, violoncel, contrabaix, flauta, trompa i oboè, els propers dies 9, 11, 16, 17 i 18 de juny.

S’hi poden presentar estudiants de totes les nacionalitats que hagin complert els 16 anys i que estiguin realitzant estudis superiors de música, últims cursos de grau mitjà o bé tenir un nivell similar. Els sol·licitants hauran d’emplenar el formulari i enviar-lo telemàticament, amb les dades personals, un breu currículum de la seva situació acadèmica i l’obra que interpretarà en l’audició. Les audicions tindran lloc al Centre Cívic La Sedeta de Barcelona (carrer de Sicília, 321).

Un cop enviat el formulari, els aspirants rebran un correu electrònic amb el calendari i horari corresponents. El dia de l’audició s’haurà de presentar una còpia del DNI i una còpia de la partitura de l’obra que s’interpretarà. Es valorarà el nivell, la musicalitat, l’afinació i el ritme, en funció de l’edat i la projecció de cada aspirant. La prova constarà de dues fases; en la primera s’interpretarà una obra de lliure elecció (concert, sonata, etc.), amb una durada d’execució màxima de 10 minuts, i en la segona prova s’haurà de fer una lectura a primera vista. Els participants realitzaran la prova sense piano.

Finalitzades les audicions, en el termini màxim d’una setmana es comunicaran els resultats als aspirants mitjançant un correu electrònic. Els admesos tindran dret a una plaça permanent a la JOSB durant dos anys. L’ingrés a la JOSB suposa abonar a l’associació que la gestiona una quota cada sis mesos de 250 euros (juliol i gener). Els candidats que després de les audicions no hagin entrat a formar part de la JOSB quedaran en reserva de l’Orquestra.

Més informació i formulari d’inscripció en aquest enllaç.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter