Subscriu-te

Carles Pachón als Sopars Lírics 7 Portes

Carles-Pachón

Aquest dimecres, 14 de desembre, tindrà lloc el tercer concert del cinquè cicle Sopars Lírics al 7 Portes. El Restaurant 7 Portes de Barcelona, un dels establiments de més renom i tradició de la ciutat, fundat fa 180 anys (1836), acull des de fa cinc anys una iniciativa que marida música amb gastronomia. Un total de vuit recitals protagonitzats per joves promeses del cant i per cantants ja consolidats tenen lloc, en format reduït, després d’un sopar amb producte de temporada. Els concerts, d’uns trenta minuts, tenen lloc en finalitzar un sopar especial, per a uns setanta comensals, amb sis temes operístics prèviament introduïts per Roger Alier, director artístic dels Sopars Lírics juntament amb Jordi Maddaleno. Si bé el primer recital de la temporada, el 14 d’octubre passat, va tenir com a convidat excepcional el tenor David Alegret, en un exquisit recital íntegrament format per cançons d’Eduard Toldrà, la tònica general és oferir-hi recitals operístics, amb àries d’òpera italiana, francesa o alemanya.

En aquesta ocasió, el recital del 14 de desembre té com a intèrpret el jove baríton català Carles Pachón. Carles Pachón, de tan sols 21 anys, ha estat guanyador de les dues últimes edicions de l’Escola d’Òpera de Sabadell: el 2015 com a comte d’Almaviva de Le nozze di Figaro i aquest 2016 com a protagonista de l’òpera Don Giovanni. A més, va ser guardonat recentment amb el primer premi del Concurs Internacional de Música, en la categoria de cant, de Les Corts, organitzat per l’escola A Tempo. El baríton català cantarà un atractiu repertori format per peces de Mozart, Rossini, Bellini, Verdi i Thomas. Una ocasió única per escoltar de prop els joves talents de l’òpera, en alguns casos en la primera ocasió com a solista a Barcelona. Els concerts comptaran amb la presentació del professor Roger Alier i Jordi Maddaleno i l’acompanyament al piano de Josep Buforn. Les reserves es poden fer trucant al telèfon 93 319 30 33.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb motiu de l'inici, el proper 2 de novembre, de la residència del @CosmosQuartet al @palaumusicacat, compartim l'entrevista que els vam fer i que publiquem a la portada del nostre darrer número. Llegeix-la al web! (Foto: @quimroser) http://www.revistamusical.cat/entrevistes/tres-temporades-per-gaudir-de-la-musica-de-cambra-al-palau/

La @fschubertfilh presenta la seva plataforma digital amb un festival en línia, el Barcelona Autumn Symphony Festival. Del 27 al 31 d'octubre, ofereix cada vespre (20 h) gratuïtament una selecció dels millors enregistraments d'aquesta temporada.

El @PluralEnsemble estrena aquest divendres al Festival Encuentros Sonoros de Sevilla, sota la direcció de @FabianPanisello, l'obra 'Quadern de Haikus (Notes d'un dietari)', per a conjunt de cambra, del compositor @BENETCA, un homenatge a quatre personalitats de la cultura.

L'@orquestraOJC va encetar temporada al costat de la violinista Maya Levy. "L’OJC sabé brillar i mostrar-se intensa, en una lectura de traç ampli i efusivitat lírica", diu @SantiRiu en la crítica. Llegeix-la al web! http://www.revistamusical.cat/critica/iniciant-el-vinte-aniversari/

Segueix-nos a Twitter