Subscriu-te

Comença el 3r Fringe Festival Torroella de Montgrí, referent ja del nou talent musical

Kebyart Ensemble
Kebyart Ensemble

80 joves provinents dels millors conservatoris d’Europa oferiran 25 concerts gratuïts a Torroella i l’Estartit del 27 al 29 de juliol.

El Fringe del Festival Torroella, organitzat per Joventuts Musicals de Torroella de Montgrí, arriba a la tercera edició consolidar-se com un espai de referència per al nou talent musical. Del 27 al 29 de juliol, una vuitantena de joves talents provinents dels millors conservatoris i escoles superiors de música d’Europa oferiran 25 concerts gratuïts en diversos espais emblemàtics de Torroella de Montgrí i l’Estartit. El Fringe Festival Torroella de Montgrí està obert a tots els estils musicals, des de la música antiga al pop-rock, passant per la música clàssica i contemporània, el jazz, blues, flamenc i folk.

Paul Bosauder
Paul Bosauder

Una de les novetats d’aquest any ha estat la incorporació al festival del pop-rock amb dos grups, Est Oest i Coet (28 de juliol), fruit de la col·laboració amb concurs Sona 9 que organitza el grup Enderrock amb Catalunya Ràdio i Televisió de Catalunya. Una altra novetat d’aquesta edició és la incorporació del Palau Robert de Barcelona com espai aparador a la capital catalana del Fringe Festival Torroella de Montgrí. La programació Nits d’Estiu als Jardins del Palau Robert acollirà el dijous 28 de juliol tres concerts presentats pel Fringe Festival Torroella: el jazz de SuperSax Project, la proposta de flamenc de Paul Bosauder i el blues d’Artur Cabanes.

SuperSax Project
SuperSax Project

Els artistes que participen en el 3r Fringe Festival de Torroella de Montgrí han estat seleccionats pels conservatoris i escoles de música que col·laboren amb el Festival: l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), el Taller de Músics, el Conservatori Superior del Liceu, el Conservatori Nacional Superior de Música i Dansa de París, la Guildhall School of Music and Drama de Londres i la Hochschule für Musik Freiburg en col·laboració amb el Goethe Institut.

Del 27 al 29 de juliol, a Torroella de Montgrí, a la Casa Galibern, seu de la Fundació Mascort, i el Palau Solterra, seu de la Fundació Vila Casas, hi sonarà la música antiga, clàssica i contemporània. El bar restaurant La Sala acollirà els concerts de fusió de diferents estils musicals. A l’Estartit, els concerts se celebraran a l’aire lliure, al passeig del Molinet, al cap de la Barra, de cara al mar i amb vistes a les illes Medes, un espai per concerts estrenat l’estiu passat pel Fringe Festival que acollirà les propostes musicals de jazz, pop-rock i folk. L’espai comptarà amb servei de bar i restauració.

Més informació a: www.festivaldetorroella.cat

Programa Fringe Festival 2016

Dimecres 27 de juliol

17.00 Nanae Kubo – Fundació Mascort / 18.00 Kebyart Ensemble – Fundació Mascort / 19.00 Sequoia Trio – Fundació Vila Casas / 20.00 Idiomelo Ensemble – Fundació Vila Casas / 21.00 Ensemble DAI Contemporain – Fundació Vila Casas / 22.30 Magnus Luna – La Sala / 23.30 Funkafized – La Sala

Dijous 28 de juliol

17.00 Idiomelo Ensemble – Fundació Vila Casas / 18.00 Sequoia Trio – Fundació Vila Casas / 18.30 Paul Bosauder – Palau Robert (Barcelona) / 19.00 Trio Jacob- Fundació Vila Casas / 19.30 Artur Cabanes – Palau Robert (Barcelona) / 20.00 Ensemble DAI Contemporain – Fundació Vila Casas / 20.00 Funkafized – El Molinet (L’Estartit) / 20.30 SuperSax Project – Palau Robert (Barcelona) / 21.00 Coet – El Molinet (L’Estartit) / 22.00 The Beauty Fools – Fundació Vila Casas / 22.00 Est-Oest – El Molinet (L’Estartit)

Divendres 29 de juliol

17.00 Duo Euterpe – Fundació Vila Casas / 18.00 Nanae Kubo – Fundació Vila Casas / 19.00 Duet Rêves – Fundació Vila Casas / 20.00 Dichos Diabolos – Fundació Vila Casas / 20.00 Paper de plàstic – Fundació Vila Casas / 21.00 SuperSax Project – El Molinet (L’Estartit) / 22.00 Mark Martin Trio – El Molinet (L’Estartit)

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

.@FIMCPeralada i @Fest_Torroella són amfitrions, avui i demà, dels representants dels festivals espanyols associats a @FestClasica. Entre d'altres qüestions del seu futur, l'assemblea decidirà l'acceptació de quatre nous festivals, que elevarien a 40 els socis de l'entitat.

Noa va presentar al @palaumusicacat l'espectacle 'Letters to Bach'. "Tot va ser fet, dit, tocat amb molt de respecte i molt d’afecte", diu Xavier Pujol a la crítica. Llegeix-la al web! (Foto: Toni Bofill) http://www.revistamusical.cat/critica/bach-a-la-frontera/

El @Liceu_cat va acollir la producció de la 'Bottega d'opera' de @esmuccat, "fruit d’una rocambolesca història de recerca, amb gir historiogràfic inclòs", en paraules d' @AlbertFFlamari1 a la crítica. Llegeix-la al web! (Foto: Toni Bofill) http://www.revistamusical.cat/critica/de-quan-barcelona-era-un-vertader-centre-operistic/

La darrera producció de @operacatalunya ja és en marxa. "Afrontar 'Aida' és sempre un repte extraordinari, tant pel que fa a la dificultat de producció com per la complexitat interpretativa", diu @m_sancliment a la crítica. Llegeix-la al web! http://www.revistamusical.cat/critica/aida-celebra-150-anys-amb-una-gira-de-bracet-de-sabadell/

Segueix-nos a Twitter