Subscriu-te

Concert benèfic de la Banda Simfònica del Comtat de Norfolk a Barcelona

Joves músics de la Norfolk County Symphonic Wind Band
Joves músics de la Norfolk County Symphonic Wind Band

La Norfolk County Symphonic Wind Band, del Regne Unit, oferirà un concert a l’església de Sant Gaietà (Consell de Cent, 293, Barcelona) el proper dimecres 20 de febrer (18 h) amb un programa que inclou obres clàssiques del repertori per a banda i bandes sonores de pel·lícules. Aquest concert, que forma part d’una gira per Catalunya –organitzada per l’empresa de viatges goES Travel, que té un departament per a grups de música– és a benefici del projecte Joves a l’Atur, de Càritas.

La Banda Simfònica del Comtat de Norfolk està formada per joves escolars avançats en estudis musicals (d’edat equivalent al nostre batxillerat), de les diverses escoles de Norfolk –on la música està integrada en el pla d’estudis–, i és dirigida per David Stowell. La presència de la formació a Catalunya es completa dos dies abans amb una actuació a la Saint Paul’s School de Barcelona (el dia 18, a les 15 h) i a la Hamelin LAIE International School d’Alella (el dia 19, a les 11.20 h).

Joves a l’Atur és un projecte de Càritas destinat a oferir i completar formació professional a joves que busquen feina i a persones amb dificultats socioculturals, per tal de facilitar-los l’accés al món laboral, amb espais d’orientació laboral, itineraris i cursos formatius en diferents sectors; aquesta acció es fa coordinadament i en xarxa amb altres entitats, segons l’activitat formativa que s’ha de desenvolupar. El juny de l’any passat la soprano Ainhoa Arteta va oferir un concert benèfic i solidaria favor d’aquest projecte a la basílica de Santa Maria del Mar.

El concert a l’església de Sant Gaietà de Barcelona és d’accés gratuït, per bé que s’hi podran fer donatius voluntaris un cop acabat.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Molt contents 🤩 del 3r Premi del Concurs Internacional de Música Rising Stars de Berlin!!! @UniMozarteumSbg #musicacambra #trio 📸@sergipanizo

Catorze concerts integren la programació de Nadal del @palaumusicacat, que tindrà lloc entre l'11 de desembre i el 8 de gener. Més informació, al nostre web! http://www.revistamusical.cat/els-amics-de-les-arts-seran-els-convidats-especials-del-concert-de-sant-esteve-2022/

El músic, investigador i divulgador @Pepe_Reche guanya el II Premi @JMCatalunya - @FictaEdicions d'assaig musical català. L'obra premiada proposa la revisió crítica de la recepció a Barcelona de la música contemporània a l’època de l’Orquestra Pau Casals.

El compositor argentí Demian Rudel Rey és el guanyador del Premi Internacional Frederic Mompou per l'obra 'Uenia'. El jurat també atorga una menció honorífica a l’obra 'Joan Mitchell, 1992' del compositor sud-coreà June Young Kim. @FundacioMompou

Segueix-nos a Twitter