Subscriu-te

Concert benèfic de la Sant Andreu Jazz Band

cartell cocnert benèfic Luz de Gas

El proper dimecres, 13 de març, la Sant Andreu Jazz Band oferirà un concert benèfic a la Sala Luz de Gas (20.00 h) a benefici de Punt de Referència , entitat que treballa per als joves extutelats de 17 a 23 anys. Aquesta entitat  acompanya aquests joves en el seu procés d’emancipació un cop han sortit dels centres de menors on han estat atesos sota la tutela de la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència de la Generalitat de Catalunya. La Sant Andreu Jazz Band, dirigida per Joan Chamorro, comptarà amb les veus d’Eva Fernández, Magalí Datzira, Andrea Motis, Paula Berzal, Alba Armengou, Helena Pañart, Alba Esteban i Eduard Ferrer, i amb més d’una trentena de músics.

La Sant Andreu Jazz Band és una formació nascuda al barri de Sant Andreu (Barcelona) l’any 2006 sota la direcció de Joan Chamorro. Formada per joves de 7 a 18 anys, és considerada la big band més jove d’Europa. Després del seu debut oficial al Festival Internacional de Jazz de Terrassa, ha participat en diversos festivals de jazz de Catalunya, tot aconseguint consolidar-se com a projecte pedagògic musical, reconegut i avalat per músics de renom internacional com Jesse Davis, Terrel Staford, Dick Oatts, Kenn Peplowsky, Bobby Gordon, Perico Sambeat, Ricard Gili o Ignasi Terraza, entre d’altres. El seu repertori està format per més de 50 temes en constant renovació, en què figuren peces de les diverses èpoques del dixieland, new orleans, swing, big band, be-bop, funky i jazz vocal.

La culminació de l’energia, l’esforç i l’entusiasme de Joan Chamorro i els components de la Sant Andreu Jazz Band s’ha pogut veure a la pel·lícula Film About Kids and Music. Sant Andreu Jazz Band, guanyadora de la secció nacional de la 10a edició del Festival Internacional de Cine Documental Musical Beefeater In-Edit i recentment estrenada als cinemes a tot l’Estat.

Les entrades es poden adquirir a través de www.telentrada.com i tenen un preu de 15 euros per a adults i 10 euros per a menors; i una fila 0 per fer donatius al compte següent: 2100-1195-17-0200036994.

Descarregar PDF

Aquest dijous 21 veurà la llum al @palaumusicacat un nou projecte de l'Associació @JoanManen amb l'objectiu de reivindicar intèrprets catalans del passat. Més informació, al nostre web! http://www.revistamusical.cat/lassociacio-joan-manen-presenta-el-projecte-interprets-catalans-historics/

"Batega, canta, viu!" és el lema de la nova etapa de @orfeogracienc, que es va presentar aquest cap de setmana. Més informació, al nostre web! (Foto: Antoni Garcia) http://www.revistamusical.cat/lorfeo-gracienc-enceta-una-nova-etapa-artistica-i-de-gestio-amb-el-lema-batega-canta-viu/

Mor als 74 anys la soprano eslovaca Edita Gruberova. Va ser una de les veus més estimades al @Liceu_cat i va anunciar l’any passat la retirada definitiva dels escenaris.

Fundació @operacatalunya enceta temporada aquest dimecres 20 amb un dels títols més populars de Rossini. Més informació, al nostre web! http://www.revistamusical.cat/comenca-la-temporada-2021-22-dopera-a-catalunya-amb-il-barbiere-di-siviglia/

Segueix-nos a Twitter