Subscriu-te

Concert de la coral Voces de la Tierra en el 18è Cicle Per l’Altre Cor Cremat de Barcelona

Voces de la Tierra

El dissabte 28 de gener (20.30 h, parròquia de Santa Maria del Remei de Barcelona, a les Corts), la coral Voces de la Tierra, dirigida per Esteban Donadío, ofereix el primer concert del 18è Cicle de Música Per l’Altre Cor Cremat de Barcelona, amb un repertori que comprèn músiques d’Europa, la Mediterrània, Amèrica i Àfrica.

La coral Voces de la Tierra va néixer l’octubre del 2002 com una iniciativa de cant coral de persones llatinoamericanes vingudes a viure a Reus, grup que s’amplia progressivament amb altres persones amb diferents orígens de l’Estat espanyol interessades en el cant.

Els seus objectius principals són promoure i difondre activitats musicals d’arreu del món, especialment coral; organitzar activitats de formació musical i activitats d’intercanvi amb altres grups corals i musicals; i, sobretot, facilitar una xarxa de relacions personals que s’enriqueixi des de la diversitat.

Des de l’any 2005 la coral està dirigida per Esteban Donadío, músic argentí de llarga trajectòria com a director de corals i grups vocals, guitarrista, cantant, percussionista i docent. Des del 2006 organitza la Trobada Coral de Primavera a Reus, que amb molt d’èxit ha pogut convocar corals de tot Catalunya i el País Basc.

L’entitat Per l’Altre Cor Cremat de Barcelona és una associació dedicada a pal·liar la marginació social a la ciutat, centrada al barri del Raval, que mitjançant l’organització de cicles de concerts recapta fons econòmics que inverteix en diferents projectes. La idea sorgí arran del moviment de solidaritat social i econòmic que es desenvolupà a causa de l’incendi del Gran Teatre del Liceu el 1994 i així poder reconstruir també la vida dels que malviuen al barri que envolta el teatre d’òpera. L’entrada val 6 euros, a més d’una “fila zero” per a donatius.

El proper concert tindrà lloc el dia 10 de març (19 h, parròquia de la Mare de Déu de Núria) a càrrec del Cor Joves Veus del Vendrell. Més informació: www.corcremat.org

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

El @Liceu_cat ha acomiadat la temporada amb Lucia di Lammermoor de la mà de @nadinesierra i Javier Camarena. "La recta final d'aquesta temporada (...) ha estat un crescendo d’entusiasme", diu @alberttorrens2 en la crítica. Llegeix-la al web! http://www.revistamusical.cat/critica/excellent-fi-de-temporada-al-liceu/

Aquest dijous arrenca al Masnou, població nadiua de Lluís Millet, una nova cita musical que s'allargarà diversos mesos. Més informació, al nostre web! http://www.revistamusical.cat/el-nou-festival-internacional-lluis-millet-reivindica-la-musica-catalana-al-masnou/

S'ajorna un dels concerts previstos inicialment per aquest dissabte 31 de juliol al @FIMCPeralada!

Mor el director de cors, pianista i compositor Jordi-Lluís Rigol. Víctima de la Covid, s’havia format a Barcelona, Mallorca, Anglaterra i els Països Baixos i és autor de cantates i cançons per a cors infantils i d’obres corals, així com de música escènica.

Segueix-nos a Twitter