Subscriu-te

Concert de la coral Voces de la Tierra en el 18è Cicle Per l’Altre Cor Cremat de Barcelona

Voces de la Tierra

El dissabte 28 de gener (20.30 h, parròquia de Santa Maria del Remei de Barcelona, a les Corts), la coral Voces de la Tierra, dirigida per Esteban Donadío, ofereix el primer concert del 18è Cicle de Música Per l’Altre Cor Cremat de Barcelona, amb un repertori que comprèn músiques d’Europa, la Mediterrània, Amèrica i Àfrica.

La coral Voces de la Tierra va néixer l’octubre del 2002 com una iniciativa de cant coral de persones llatinoamericanes vingudes a viure a Reus, grup que s’amplia progressivament amb altres persones amb diferents orígens de l’Estat espanyol interessades en el cant.

Els seus objectius principals són promoure i difondre activitats musicals d’arreu del món, especialment coral; organitzar activitats de formació musical i activitats d’intercanvi amb altres grups corals i musicals; i, sobretot, facilitar una xarxa de relacions personals que s’enriqueixi des de la diversitat.

Des de l’any 2005 la coral està dirigida per Esteban Donadío, músic argentí de llarga trajectòria com a director de corals i grups vocals, guitarrista, cantant, percussionista i docent. Des del 2006 organitza la Trobada Coral de Primavera a Reus, que amb molt d’èxit ha pogut convocar corals de tot Catalunya i el País Basc.

L’entitat Per l’Altre Cor Cremat de Barcelona és una associació dedicada a pal·liar la marginació social a la ciutat, centrada al barri del Raval, que mitjançant l’organització de cicles de concerts recapta fons econòmics que inverteix en diferents projectes. La idea sorgí arran del moviment de solidaritat social i econòmic que es desenvolupà a causa de l’incendi del Gran Teatre del Liceu el 1994 i així poder reconstruir també la vida dels que malviuen al barri que envolta el teatre d’òpera. L’entrada val 6 euros, a més d’una “fila zero” per a donatius.

El proper concert tindrà lloc el dia 10 de març (19 h, parròquia de la Mare de Déu de Núria) a càrrec del Cor Joves Veus del Vendrell. Més informació: www.corcremat.org

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Molt contents 🤩 del 3r Premi del Concurs Internacional de Música Rising Stars de Berlin!!! @UniMozarteumSbg #musicacambra #trio 📸@sergipanizo

Catorze concerts integren la programació de Nadal del @palaumusicacat, que tindrà lloc entre l'11 de desembre i el 8 de gener. Més informació, al nostre web! http://www.revistamusical.cat/els-amics-de-les-arts-seran-els-convidats-especials-del-concert-de-sant-esteve-2022/

El músic, investigador i divulgador @Pepe_Reche guanya el II Premi @JMCatalunya - @FictaEdicions d'assaig musical català. L'obra premiada proposa la revisió crítica de la recepció a Barcelona de la música contemporània a l’època de l’Orquestra Pau Casals.

El compositor argentí Demian Rudel Rey és el guanyador del Premi Internacional Frederic Mompou per l'obra 'Uenia'. El jurat també atorga una menció honorífica a l’obra 'Joan Mitchell, 1992' del compositor sud-coreà June Young Kim. @FundacioMompou

Segueix-nos a Twitter