Subscriu-te

Concert del contratenor Carlos Mena amb els becats del Bach Zum Mitsingen

El contratenor Carlos Mena
El contratenor Carlos Mena

El dissabte 22 de març tindrà lloc a l’església dels Sants Just i Pastor de Barcelona un concert a càrrec de la formació vocal i instrumental del quart projecte Bach Zum Mitsingen (BZM) i el contratenor Carlos Mena, amb un programa que inclou dues cantates de J. S. Bach per a solista: Widerstehe doch der Sünde, BWV 54 i Schlage doch, gewünschte Stunde, BWV 53, juntament amb altres obres del compositor de Leipzig. En aquest concert també participaran els adjudicataris de la Beca Bach 2014, la soprano Laia Frigolé, la mezzosoprano Eulàlia Fantova, el tenor Pablo Larraz i el baríton Francesc Ortega.

Aquesta beca, concebuda per ajudar joves cantants solistes en la seva formació i donar-los a conèixer en l’execució de la música vocal de J. S. Bach, ofereix una dotació econòmica de 1.000 euros anuals i va lligada a una sèrie de concerts que es faran a Barcelona al llarg del 2014. En aquesta edició, les activitats previstes consten d’una masterclass exclusiva amb el prestigiós contratenor Carlos Mena i el concert que oferirà amb ells el 22 de març –ja en el context del cicle Bach Zum Mitsingen–; la participació en el Festival Bachcelona els dies 23 i 24 de juliol de 2014, amb la interpretació de la cantata BWV 88: Siehe, ich will viel Fischer aussenden, i la participació solista en els concerts dels dies 4 i 5 d’octubre i 27 i 28 de novembre amb les cantates BWV 27: Wer weiss, wie nahe mir mein Ende? i BWV 151: Süsser Trost, mein Jesus kömmt, respectivament.

L’edició 2014 del BZM començarà el cap de setmana del 22 de febrer amb la programació de la cantata BWV 126: Erhalt uns Herr, bei deinem Wort, a l’església evangèlica de parla alemanya de Barcelona.

El concert a l’església dels Sants Just i Pastor de Barcelona serà a les 18 h i es poden adquirir les entrades (15 euros) a través de
https://www.4tickets.es/BachCelona/public/janto/main.php?Idioma=CA. Més informació a: www.bachzummitsingen.com.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter