Subscriu-te

Concert i enregistrament de Guinovart, Comas i García Demestres a Musitekton

Alberto García Demestres, Antoni Comas i Albert Guinovart

El centre musical Musitekton acull el dia 29 de gener (19 h) el concert i enregistrament “Els altres contemporanis” amb el pianista Albert Guinovart, el tenor Antoni Comas i el compositor Alberto García Demestres com a recitador –que interpreten cançons d’Albert Guinovart, Miquel Ortega i Alberto García Demestres–, amb la idea que el públic esdevingui també mecenes d’aquesta iniciativa.

La idea sorgeix arran del projecte “Els altres contemporanis”, una sèrie d’activitats entorn de la música contemporània compartida per persones vinculades a la música d’una manera o altra –que creuen i creen una música contemporània que també pot ser gaudida– i que va culminar l’octubre del 2011 a Santa Maria de Palautordera amb el concert “Concierto en mi jardín”. En el concert i enregistrament d’aquest diumenge, els compositors presentaran les seves obres i abans de la interpretació de cada cançó es recitarà un poema.

Ara, a Musitekton s’enregistrarà aquest programa amb cançons d’Albert Guinovart, Miquel Ortega i Alberto García Demestres i el públic assistent serà coeditor –l’espai on es farà la gravació té una capacitat limitada a 60 persones– d’aquest enregistrament en un CD que no sortirà a la venda (almenys en aquesta primera edició). L’aportació per sufragar les despeses de la fabricació del CD és de 25 euros com a mínim per persona; cadascuna rebrà quatre exemplars del CD i tots els noms i les fotos dels coeditors (que es faran allà mateix) apareixeran en l’edició.

Per participar en aquest concert i enregistrament cal confirmar l’assistència a info@musitekton.com

D’altra banda, el dissabte dia 28 (19 h), Musitekton ofereix un recital amb Mercedes Delclós (veu) i Laura Moral (piano), amb la proposta “Cabaret songs”, que inclou obres de K. Weill, B. Britten, C. Porter, P. Stouhammer, J. Kander, L. Allan, M. Monnot i M. Emer.

Per saber la totalitat d’activitats d’aquest primer trimestre de l’any 2012 a Musitekton (concerts, conferències, tallers, etc.), es pot consultar el seu lloc web: www.musitekton.com/català/activitats

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

El @PluralEnsemble estrena aquest divendres al Festival Encuentros Sonoros de Sevilla, sota la direcció de @FabianPanisello, l'obra 'Quadern de Haikus (Notes d'un dietari)', per a conjunt de cambra, del compositor @BENETCA, un homenatge a quatre personalitats de la cultura.

L'@orquestraOJC va encetar temporada al costat de la violinista Maya Levy. "L’OJC sabé brillar i mostrar-se intensa, en una lectura de traç ampli i efusivitat lírica", diu @SantiRiu en la crítica. Llegeix-la al web! http://www.revistamusical.cat/critica/iniciant-el-vinte-aniversari/

Aquest dimecres i dijous, coincidint amb la setmana del Dia Mundial de l'Òpera, @OBNCreacio organitza unes jornades sobre òpera i intel.ligència artificial a la seu de @sgae_cat.

L'última òpera d'Agustí Charles veurà la llum aquesta setmana al @palaumusicacat de la mà d' @OBNCreacio. Més informació, al nostre web! (Foto: May Zircus) http://www.revistamusical.cat/el-petit-palau-acull-lestrena-absoluta-de-lopera-de-cambra-adromeda-encadenada-dagusti-charles/

Segueix-nos a Twitter