Subscriu-te

Concurs del portal cultural Rookiebox per participar en el I Festival de Música de Cambra Online

rookiebox

El portal cultural de recent creació Rookiebox, dedicat al foment del talent i la creativitat dels joves de l’Estat espanyol i de la resta del món a través d’iniciatives culturals per internet, organitza el Rookie Chamber Music-I Festival de Música de Cambra Online, amb els objectius principals de: proporcionar experiències i oportunitats laborals a nivell internacional; rebre reconeixement a nivell mediàtic, amb la col·laboració de la revista «Ritmo» i Radio Clásica de Radio Nacional de España; rebre premis i beques de formació, gràcies a la participació de Music Distribución i l’Escola de Música Creativa de Madrid; intervenir en el festival de música de cambra en línia més important d’Europa i, per descomptat, promoure la música de cambra.

Al concurs, hi poden prendre part instrumentistes no professionals de qualsevol nacionalitat amb un mínim de 14 anys d’edat. Els grups han de tenir un mínim de dos i un màxim de cinc instrumentistes. Cada grup hi participarà amb un vídeo de 7 a 15 minuts interpretant obres o moviments del repertori cambrístic publicat.

Cal que cada grup s’inscrigui en una de les sis zones en què es divideix el mapa espanyol per a aquest concurs, i passar per dues fases eliminatòries, una amb votació popular per internet i l’altra amb votació d’un jurat professional. Les inscripcions acaben el dia 17 de desembre. Més informació i detalls de participació en aquest enllaç.

Rookiebox, amb seu social a Madrid, ha creat aquest portal online d’innovació cultural on tenen cabuda gestors culturals, artistes i creadors. Els gestors poden crear esdeveniments culturals de qualsevol disciplina (pintura, escultura, literatura, fotografia, moda, cinema, teatre, música, dansa o arquitectura), crear concursos o festivals culturals en línia, publicar esdeveniments en una agenda comuna, vendre entrades en xarxa i fer-ne difusió. Per la seva banda, els artistes i creadors hi poden publicar les seves obres, rebre comentaris i ofertes, participar en concursos, difondre la seva obra, publicar esdeveniments en una agenda comuna i vendre entrades per internet.

Descarregar PDF

El tenor Josep Carreras actuarà aquest dijous, 29 de setembre (20 h), a la gala benèfica anual que organitza l' @AuditCarreras de Vila-seca, que porta el seu nom, i que enguany celebra el 20è aniversari.

2

Els propers dies s'estrena a Vic (30 de setembre) i Manresa (8 d'octubre) la primera òpera de Jaume Ayats. Ell mateix ens la presenta en l'entrevista que li fa Ferran Riera. Llegeix-la al web! @latlantidavic @FMediterrania http://www.revistamusical.cat/entrevistes/la-balada-den-sole-sugranyes-es-una-opera-de-cancons/

Del 14 al 18 de setembre, va tenir lloc a @auditoribcn la segona Biennal de Quartets de Barcelona. "Una aposta arriscada i superbament resolta, almenys en la vessant artística", diu @AlbertFFlamari1 a la crítica. Llegeix-la al web! http://www.revistamusical.cat/critica/una-biennal-a-laltura-de-les-expectatives/

Els dies 7, 8, 9 i 16 d'octubre tindrà lloc una nova edició de @MusiquemLleida, la primera amb Albert Cabero com a director de la @CoralShalomCat. Més informació, al nostre web! 📸 Oscar Cabrerizo (Defoto) http://www.revistamusical.cat/onze-concerts-en-vuit-espais-constituiran-la-dissetena-edicio-del-festival-musiquem-lleida/

Segueix-nos a Twitter