Subscriu-te

Concurs del portal cultural Rookiebox per participar en el I Festival de Música de Cambra Online

rookiebox

El portal cultural de recent creació Rookiebox, dedicat al foment del talent i la creativitat dels joves de l’Estat espanyol i de la resta del món a través d’iniciatives culturals per internet, organitza el Rookie Chamber Music-I Festival de Música de Cambra Online, amb els objectius principals de: proporcionar experiències i oportunitats laborals a nivell internacional; rebre reconeixement a nivell mediàtic, amb la col·laboració de la revista «Ritmo» i Radio Clásica de Radio Nacional de España; rebre premis i beques de formació, gràcies a la participació de Music Distribución i l’Escola de Música Creativa de Madrid; intervenir en el festival de música de cambra en línia més important d’Europa i, per descomptat, promoure la música de cambra.

Al concurs, hi poden prendre part instrumentistes no professionals de qualsevol nacionalitat amb un mínim de 14 anys d’edat. Els grups han de tenir un mínim de dos i un màxim de cinc instrumentistes. Cada grup hi participarà amb un vídeo de 7 a 15 minuts interpretant obres o moviments del repertori cambrístic publicat.

Cal que cada grup s’inscrigui en una de les sis zones en què es divideix el mapa espanyol per a aquest concurs, i passar per dues fases eliminatòries, una amb votació popular per internet i l’altra amb votació d’un jurat professional. Les inscripcions acaben el dia 17 de desembre. Més informació i detalls de participació en aquest enllaç.

Rookiebox, amb seu social a Madrid, ha creat aquest portal online d’innovació cultural on tenen cabuda gestors culturals, artistes i creadors. Els gestors poden crear esdeveniments culturals de qualsevol disciplina (pintura, escultura, literatura, fotografia, moda, cinema, teatre, música, dansa o arquitectura), crear concursos o festivals culturals en línia, publicar esdeveniments en una agenda comuna, vendre entrades en xarxa i fer-ne difusió. Per la seva banda, els artistes i creadors hi poden publicar les seves obres, rebre comentaris i ofertes, participar en concursos, difondre la seva obra, publicar esdeveniments en una agenda comuna i vendre entrades per internet.

Descarregar PDF

La seixantena edició del @ConcursoVinas arriba al final aquest cap de setmana. L'únic finalista català, Gerard Farreras, hi ha obtingut cinc premis extraordinaris. Més informació, al nostre web! 📸 Toni Bofill http://www.revistamusical.cat/la-soprano-sudcoreana-yewon-han-guanya-la-seixantena-edicio-del-concurs-internacional-tenor-vinas/

L' @AkramKhanLive és aquests dies al @Liceu_cat . "L’equilibri dels llenguatges per explicar aquest conte està molt ben aconseguit", diu @claudiabrubo a la crítica. Llegeix-la al web! 📸 Ambra Vernuccio 2 http://www.revistamusical.cat/critica/el-llibre-de-la-selva-postapocaliptic-dakram-khan/

La pianista @alba_ventura va oferir dos dels primers concerts del Centenari d' @alicia_larrocha. "Traspua calidesa, emoció i una tècnica sublim", diu @PorterMarta a la crítica. Llegeix-la al web! 📸 @JoanManen http://www.revistamusical.cat/critica/alba-ventura-digna-hereva-dalicia-de-larrocha/

El cicle internacional de piano Hammerklavier arriba enguany a la vintena edició. Fundat el 2003 pels Artistes Steinway @carleslama i @SofiaCabruja, del 29 de gener al 24 de maig hi passaran nou valors del piano d’arreu del món. Concerts a @casadeculturagi i Jorquera Pianos.

4

Segueix-nos a Twitter