Subscriu-te

Convocada la 18a edició del Concurs Internacional de Música de les Corts

La propera edició del CIM Les Corts per a joves intèrprets tindrà lloc del 21 al 26 de març. En les dues categories habituals –instrumental (solistes i de cambra) i de cant– atorgarà premis per un valor total de 8.000 euros i els guanyadors també seran proposats per actuar en diferents cicles de concerts.

Organitzat per l’Ajuntament de Districte del barri de les Corts de Barcelona, l’associació Per l’Altre Cor Cremat de Barcelona i el Centre d’Estudis Musicals A Tempo, el Concurs Internacional de Música de les Corts és obert a tots els intèrprets de música clàssica que tinguin entre 18 i 35 anys.

La convocatòria pretén estimular i donar suport als joves intèrprets en la seva carrera musical, així com impulsar la interpretació musical i la difusió de la música clàssica entre la joventut. La inscripció és oberta fins al 4 de març i el Concurs es desenvoluparà del 21 al 26 de març en tres fases: la de selecció –al Centre Cívic Josep M. Trias i Peitx (cant) i al Centre d’Estudis Musicals A Tempo (instrumental)–, la de concert –al Centre Cívic Can Deu– i la final –a l’Auditori Axa.

El jurat del concurs està format per professionals de la interpretació musical i de diverses disciplines relacionades amb la música –programació, crítica, comunicació…– i la pianista oficial de la categoria de cant és Berta Brull.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

L'Associació @Orfeo_Catala renova la seva junta directiva el proper 21 de juny al @palaumusicacat . Aquell dia es proclamarà l'única candidatura presentada. Més informació, al nostre web! http://www.revistamusical.cat/joaquim-uriach-torello-sera-el-nou-president-de-lassociacio-orfeo-catala/

.@SalvadorBrotons dirigirà tres programes de la propera temporada de l'Orquestra @SimfonicaCugat, de la qual serà director titular. Més informació, al nostre web! http://www.revistamusical.cat/salvador-brotons-nou-director-titular-de-lorquestra-simfonica-sant-cugat/

.@SalvadorBrotons és el nou director titular de l’Orquestra @SimfonicaCugat a partir de la temporada 2022-23

La @JOSBorquestra convoca audicions de violí, viola, violoncel, contrabaix, flauta, clarinet, fagot, trompa i trombó. Ja és obert el termini d'inscripció a les proves, que tindran lloc els dies 17, 18 i 19 de juny.

4
Segueix-nos a Twitter