Subscriu-te

Convocatòria de les beques de la Fundació Ferrer-Salat i Conservatori del Liceu

logoFerrerSalat_CSL_2-e1330017206245La Fundació de Música Ferrer-Salat obre una nova convocatòria de les Beques de Música Joves Promeses per cursar estudis de grau superior al Conservatori del Liceu el curs acadèmic 2014-15, en col·laboració amb aquest centre pedagògic.

La Fundació Ferrer-Salat considera l’educació musical un element fonamental en la formació de les persones i, com a tal, pedra angular del progrés i de la cohesió social. Amb aquesta premissa, la Fundació convoca aquestes beques des de l’any 2010 amb el propòsit de contribuir perquè cap persona amb talent musical i un alt rendiment acadèmic es vegi privada per raons econòmiques d’accedir a una formació musical de màxim nivell. Per això en aquesta convocatòria la Fundació ha incrementat el nombre de beques de 20 a 22, de les quals 20 estaran destinades a promoure l’excel·lència de joves músics en la interpretació –12 en l’àmbit de la música clàssica i contemporània i 8 en l’àmbit del jazz i la música moderna– i 2 es destinaran a fomentar el talent en el camp de la composició.

Les beques estan destinades a cursar el primer any de grau superior al Conservatori del Liceu durant el curs 2014-15 (un curs acadèmic) i sufraguen el cost de les classes i altres activitats acadèmiques del programa que els responsables acadèmics del Conservatori determinin per a cada becari. Els candidats han de tenir la nacionalitat espanyola, una edat no superior a 26 anys complerts abans del dia 1 de gener de 2015, i no disposar de cap altra beca o ajut de característiques similars en el mateix període d’estudis. D’altra banda, la Fundació Ferrer-Salat completa la seva actuació amb el Premi Reina Sofía de Composició Musical i amb el patrocini de classes magistrals, concerts i activitats del Festival Internacional de Jazz de Barcelona, en col·laboració amb el Conservatori del Liceu.

El procés de selecció de les Beques de Música Joves Promeses (audicions i entrevistes) tindrà lloc entre els dies 8 i 10 d’abril. La convocatòria es tanca el dia 27 de març. Per a més informació, requisits per a les audicions i obligacions del becari, es poden consultar les bases completes a www.fundaciomusicaferrersalat.com/ i www.conservatoriliceu.es/conservatori-liceu-estudis-superiors-oficials/estudis/beques-i-ajuts.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

El compositor Hèctor Parra estrena avui diumenge i demà el monodrama 'Ich ersehne die Alpen' a @oper_stuttgart, on és 'composer in focus' aquesta temporada. https://www.staatsoper-stuttgart.de/magazin/einer-der-die-alpen-ersehnt-hctor-parra-im-gespraech/

El baríton croat Milan Perisic i la violinista tarragonina Inés Issel Burzynska guanyen els primers premis, de cant i instrument respectivament, a la 19a edició del Concurs Internacional de Música de Les Corts.

2

Les 'Passions' de Bach, un clàssic d'aquestes dates, no faltaran aquesta temporada al @palaumusicacat. Més informació, al nostre web! 📸Eric de Mildt @VLuminis @colvoc http://www.revistamusical.cat/les-dues-passions-de-bach-arriben-dijous-i-divendres-vinent-al-palau-de-la-musica/

La cantant Mireia Latorre i altres set músics han enregistrat per al segell @ColumnaMusica obres de Déodat de Séverac i Blanca Selva. "La seva veu pura, fresca i lluminosa esdevé idònia", diu @SantiRiu a la crítica. Llegeix-la al web! http://www.revistamusical.cat/critica/lamistat-i-el-vincle-musical-de-dos-amics-francocatalans/

Segueix-nos a Twitter