Subscriu-te

Convocatòria del concurs internacional de música per a joves Imagine Spain 2017

imagine-spain

Ja és oberta la inscripció per a l’Imagine Spain 2017, un concurs de música de projecció internacional per a joves artistes entre 13 i 21 anys que acull tots els estils musicals (rock, pop, jazz, funk, música clàssica, tradicional, hip-hop, rumba, flamenc, reggae, etc.) i que es realitza anualment en diversos continents. Enguany es fa per segona vegada a Espanya i és organitzat per la Confederació de Joventuts Musicals d’Espanya (JME), amb la coordinació d’Àngels Cívit.

Solistes individuals o grups d’un màxim de vuit membres poden presentar-hi propostes de tots els estils musicals, amb l’únic requisit que els integrants del grup tinguin com a màxim 21 anys en el moment d’inscriure’s al concurs. El gener del 2017 tindrà lloc la selecció dels finalistes que participaran en la final nacional al mes de març. El solista o grup guanyador representarà Espanya en la final internacional Imagine Festival.

Els grups i solistes interessats es poden inscriure directament al web d’Imagine Spain fins al 31 de desembre. El procediment per fer la inscripció és crear un compte i pujar tota la informació requerida: dades del grup o solista, fotografies, àudios en MP3 i vídeos.

Imagine presenta una plataforma per al desenvolupament de la carrera musical dels músics i una eina de cohesió social, tant entre joves del mateix país com a nivell internacional, a través de l’intercanvi, el diàleg intercultural i l’expressió dels diversos estils musicals de les cultures del mateix territori i entre diversos països.

Fa més de vint anys que el concepte Imagine ha crescut mitjançant la xarxa de Joventuts Musicals Internacional (JMI), que segons la UNESCO forma el moviment cultural juvenil més important del món i s’ha convertit en un projecte singular de renom internacional que actualment se celebra en una desena de països a Europa, Àfrica i l’Amèrica Llatina.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

"Cal entendre el @museumusicabcn com un museu del segle XXI", diu Jordi Alomar, el nou director de la institució, en una de les seves primeres entrevistes. Llegeix-la al web! http://www.revistamusical.cat/entrevistes/nou-director-del-museu-de-la-musica/

Musica Reservata de Barcelona va estrenar al @palaumusicacat la 'Missa' de @JoanMagrane, una obra que "evoluciona en un constant joc de confluències i dispersions dins d'una unitat d’estil", en paraules d' @AlbertFFlamari1. Llegeix la crítica al web! http://www.revistamusical.cat/critica/magrane-missa-escrita-est/

El Mandelring Quartet oferirà aquest diumenge l'estrena mundial del quartet de corda 'Post lucem' de @ferrancruixent a @FIMMarvao (Portugal). L'obra consta de dos moviments contrastats amb al·lusions al 'Quartet op. 133' de Beethoven (Foto: May Zircus)

Serena Sáenz interpreta el rol titular de ‘Lucia di Lammermoor’ en la funció d’aquesta nit al Liceu, en el que suposa un doble debut de la barcelonina: al Gran Teatre i en el rol de Lucia. La soprano @nadinecsierra no podrà cantar a causa d’una indisposició mèdica.

#LuciaLiceu

Segueix-nos a Twitter