Subscriu-te

Convocatòria per a la V Trobada de la Jove Orquestra Simfònica del Vallès

OSV_assaig

El proper dilluns, 14 d’abril, acaba el termini d’inscripció per participar en la cinquena edició de la Trobada de la Jove Orquestra Simfònica del Vallès (JOSV), dirigida pel seu director titular, Rubén Gimeno, i amb la participació dels solistes de l’OSV. La Trobada tindrà lloc a la seu de l’Orquestra Simfònica del Vallès (OSV), a Sabadell, del 7 al 12 de juliol de 2014, i les audicions per als nous aspirants es realitzaran al mateix lloc el dissabte 26 d’abril en horaris per determinar (matí i tarda); els titulars participants en l’edició 2013 hi són convidats de manera directa, sense necessitat de noves audicions (s’enviarà un correu electrònic perquè es confirmi la participació).

En la Trobada es treballarà repertori de cambra i simfònic, i els concerts seran l’11 de juliol (a la seu de l’OSV), en el Cicle de Música de Cambra OSV “Gradus ad Parnassum”; el 12 de juliol (La Faràndula, Sabadell), en un concert simfònic amb l’obra I pini di Roma de Respighi, i el 27 de setembre (al Palau de la Música), en un concert de la temporada 2014-15 de l’OSV, cicle Simfònics al Palau (primer concert), en què alguns dels integrants seleccionats de la JOSV estaran convidats a participar per interpretar I pini di Roma de Respighi i el Bolero de Ravel.

La Trobada –participació gratuïta– és adreçada a estudiants dels últims cursos de grau professional o primers cursos de grau superior (edats orientatives, entre 14 i 20 anys). Per a més informació i detalls de la participació i audició: http://www.osvalles.com/ca/josv.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

El @PluralEnsemble estrena aquest divendres al Festival Encuentros Sonoros de Sevilla, sota la direcció de @FabianPanisello, l'obra 'Quadern de Haikus (Notes d'un dietari)', per a conjunt de cambra, del compositor @BENETCA, un homenatge a quatre personalitats de la cultura.

L'@orquestraOJC va encetar temporada al costat de la violinista Maya Levy. "L’OJC sabé brillar i mostrar-se intensa, en una lectura de traç ampli i efusivitat lírica", diu @SantiRiu en la crítica. Llegeix-la al web! http://www.revistamusical.cat/critica/iniciant-el-vinte-aniversari/

Aquest dimecres i dijous, coincidint amb la setmana del Dia Mundial de l'Òpera, @OBNCreacio organitza unes jornades sobre òpera i intel.ligència artificial a la seu de @sgae_cat.

L'última òpera d'Agustí Charles veurà la llum aquesta setmana al @palaumusicacat de la mà d' @OBNCreacio. Més informació, al nostre web! (Foto: May Zircus) http://www.revistamusical.cat/el-petit-palau-acull-lestrena-absoluta-de-lopera-de-cambra-adromeda-encadenada-dagusti-charles/

Segueix-nos a Twitter