Subscriu-te

Curs d’Interpretació de Lied Català amb Manel Cabero i Pueyo

curs de lied català

Manel Cabero i Pueyo dirigeix i imparteix aquest Curs de Lied Català, adreçat a cantants, pianistes i duos de veu i piano i duos de veu i guitarra. Als cantants i pianistes inscrits individualment se’ls oferirà la possibilitat de constituir-se en duo, segons les possibilitats existents abans de l’inici del curs. D’altra banda, els cantants igualment inscrits individualment (només en repertori per a veu i piano) disposaran en cada sessió d’un pianista.

Cartell LIED CATALA 7-10-16 OKEl curs es realitzarà en vuit sessions repartides en quatre caps de setmana, els dies 3 i 4 de desembre, a la Casa de Cultura Sant Francesc de Granollers; els dies 28 i 29 de gener de 2017, a l’Escola de Música i Conservatori de Sabadell; els dies 1 i 2 d’abril, a l’Escola de Música i Conservatori de Terrassa, i els dies 3 i 4 de juny, a l’Acadèmia Concertante de Barcelona. Els horaris (de moment indicatius, ja que dependran del nombre final d’inscrits) seran els dissabtes de 10 a 14 h i de 16 a 20 h, i els diumenges de 10 a 14 h. S’hi admetran alumnes oients. A grans trets, el temari se centrarà en: el gran repertori, el repertori dels segles XX i XXI, la cançó popular en concert i l’òpera i la sarsuela catalana i el repertori en llengua no catalana. La inscripció ja és oberta.

L’acte inaugural del curs tindrà lloc el proper 7 d’octubre a la Casa Bartomeu (Jardí dels Tarongers, seu del Consell Català de la Música, carrer de la Ràbida, 5, a Barcelona, a les 19 h, amb entrada lliure). Manel Cabero presentarà l’acte, que consistirà en la taula rodona “Un projecte de futur per al lied català”, en la qual intervindran diferents personalitats del món de la interpretació, la investigació musical, l’edició de partitures i llibres, l’edició audiovisual, la composició, els mitjans de comunicació, la crítica, la conservació del patrimoni i les institucions musicals: Francisco Poyato, Francesc Cortès, Jordi Gargallo, Elisenda Climent, Jesús Rodríguez-Picó i Josep Dolcet. En acabar s’oferirà el concert “D’ahir a avui”, a càrrec del tenor Jordi Casanova (coordinador del curs) i la pianista Viviana Salisi (pianista principal del curs), que interpretaran obres de Francesc Alió, Enric Granados, Guillem Brugarolas, Francesc Pujol, Eduard Toldrà, Miquel Ortega, Albert Guinovart i Alberto García-Demestres.

Més informació, tots els detalls del curs i inscripcions, en aquest enllaç.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

El @Liceu_cat ha acomiadat la temporada amb Lucia di Lammermoor de la mà de @nadinesierra i Javier Camarena. "La recta final d'aquesta temporada (...) ha estat un crescendo d’entusiasme", diu @alberttorrens2 en la crítica. Llegeix-la al web! http://www.revistamusical.cat/critica/excellent-fi-de-temporada-al-liceu/

Aquest dijous arrenca al Masnou, població nadiua de Lluís Millet, una nova cita musical que s'allargarà diversos mesos. Més informació, al nostre web! http://www.revistamusical.cat/el-nou-festival-internacional-lluis-millet-reivindica-la-musica-catalana-al-masnou/

S'ajorna un dels concerts previstos inicialment per aquest dissabte 31 de juliol al @FIMCPeralada!

Mor el director de cors, pianista i compositor Jordi-Lluís Rigol. Víctima de la Covid, s’havia format a Barcelona, Mallorca, Anglaterra i els Països Baixos i és autor de cantates i cançons per a cors infantils i d’obres corals, així com de música escènica.

Segueix-nos a Twitter