Subscriu-te

Cursos de formació de l’Escola de Música Pau Casals

Escola_musica_pau_casals

L’Escola Municipal de Música Pau Casals (EMMPAC) del Vendrell organitza aquest primer trimestre de 2014 tres cursos reconeguts dins el Pla de Formació Permanent del Professorat. El primer és Introducció a la direcció de conjunts instrumentals i serà impartit per Xavier Pagès entre els dies 22 de gener i 15 de febrer (5 sessions). Aquest curs és adreçat a tothom que vulgui iniciar-se en el món de la direcció de conjunts instrumentals, i a millorar la tècnica si ja s’hi gaudeix d’una certa experiència, i té una orientació eminentment pràctica, tot incidint en les característiques i exigències particulars d’una formació d’estudiants o de músics no professionals; el curs es pot fer com a alumne actiu o bé com a oient i cal inscriure-s’hi abans del dia 13 de gener.

El segon curs és Improvisació a l’aula. Música de conjunt sense partitura, tindrà lloc els dies 20 de febrer i 5 de març i serà impartit per Albert Gumí. Aquest curs vol donar idees pràctiques de creativitat per a la classe col·lectiva d’instrument i és adreçat a professors d’instruments monòdics (corda i vent); cal inscriure-s’hi abans del 17 de febrer.

Finalment, el tercer curs és El perquè i el com de l’ensenyament d’un instrument de corda al segle XXI i serà impartit per Eulàlia Subirà els dies 24 i 31 de març, i és adreçat a professors d’instruments de corda; cal inscriure-s’hi abans del dia 14 de març.

La informació més detallada i els preus dels cursos, així com les inscripcions, es poden consultar a www.escolamusicapaucasals.cat.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

El compositor Hèctor Parra estrena avui diumenge i demà el monodrama 'Ich ersehne die Alpen' a @oper_stuttgart, on és 'composer in focus' aquesta temporada. https://www.staatsoper-stuttgart.de/magazin/einer-der-die-alpen-ersehnt-hctor-parra-im-gespraech/

El baríton croat Milan Perisic i la violinista tarragonina Inés Issel Burzynska guanyen els primers premis, de cant i instrument respectivament, a la 19a edició del Concurs Internacional de Música de Les Corts.

2

Les 'Passions' de Bach, un clàssic d'aquestes dates, no faltaran aquesta temporada al @palaumusicacat. Més informació, al nostre web! 📸Eric de Mildt @VLuminis @colvoc http://www.revistamusical.cat/les-dues-passions-de-bach-arriben-dijous-i-divendres-vinent-al-palau-de-la-musica/

La cantant Mireia Latorre i altres set músics han enregistrat per al segell @ColumnaMusica obres de Déodat de Séverac i Blanca Selva. "La seva veu pura, fresca i lluminosa esdevé idònia", diu @SantiRiu a la crítica. Llegeix-la al web! http://www.revistamusical.cat/critica/lamistat-i-el-vincle-musical-de-dos-amics-francocatalans/

Segueix-nos a Twitter