Subscriu-te
,

El Cor Canta presenta la producció ‘Crescendo’, que inclou l’estrena d’una missa de Salvador Brotons

La quarta edició d’El Cor Canta, el col·lectiu creat el 2018 després de l’experiència viscuda amb el projecte Canta amb l’OBC, presenta enguany un programa titulat Crescendo, que inclou obres de tres compositors, entre ells el barceloní Salvador Brotons, de qui s’estrenarà la Missa per la pau, encarregada expressament per a l’ocasió.

Els concerts, que seran acompanyats per l’Orquestra de Cambra Terrassa 48, arrencaran amb la Simfonia per a cordes núm. 8, en Do menor de William Herschel, músic i astrònom del segle XVIII conegut com a descobridor del planeta Urà. Seguidament s’interpretarà La lluna d’Ian Shaw, obra basada en el poema de Jacint Verdaguer i guanyadora del segon Concurs Internacional de Composició El Cor Canta, i el programa culminarà amb la Missa per la pau de Salvador Brotons, en què intervindrà la soprano Irene Mas com a solista.

L’encàrrec d’una obra a un compositor representa una novetat del projecte, com també el fet que un compositor anglès com Ian Shaw s’hagi inspirat en un text escrit fa més de cent anys per Verdaguer i n’hagi donat una visió de denúncia de la violència de gènere.

En aquesta ocasió, El Cor Canta estarà format per cent vint-i-cinc cantaires, als quals cal sumar els vint-i-cinc de la Coral Regina de Manlleu que col·laboren en el projecte. A més de la soprano Irene Mas i de l’Orquestra de Cambra Terrassa 48, també participarà en els concerts la rapsoda Anna Maluquer, que recitarà el text de La lluna abans de la interpretació de l’obra de Shaw. Tots estaran dirigits per Elisenda Carrasco, Eva Martínez i Jordi Lluch.

D’aquesta producció d’El Cor Canta, titulada Crescendo, se’n faran tres concerts: el 25 de febrer (20.30 hores) a l’auditori teatre Espai Ter de Torroella de Montgrí, el 27 de febrer (12 hores) a l’Auditori de Barcelona i el 4 de març (20.30 h) al Teatre Principal de Terrassa.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La seixantena edició del @ConcursoVinas arriba al final aquest cap de setmana. L'únic finalista català, Gerard Farreras, hi ha obtingut cinc premis extraordinaris. Més informació, al nostre web! 📸 Toni Bofill http://www.revistamusical.cat/la-soprano-sudcoreana-yewon-han-guanya-la-seixantena-edicio-del-concurs-internacional-tenor-vinas/

L' @AkramKhanLive és aquests dies al @Liceu_cat . "L’equilibri dels llenguatges per explicar aquest conte està molt ben aconseguit", diu @claudiabrubo a la crítica. Llegeix-la al web! 📸 Ambra Vernuccio 2 http://www.revistamusical.cat/critica/el-llibre-de-la-selva-postapocaliptic-dakram-khan/

La pianista @alba_ventura va oferir dos dels primers concerts del Centenari d' @alicia_larrocha. "Traspua calidesa, emoció i una tècnica sublim", diu @PorterMarta a la crítica. Llegeix-la al web! 📸 @JoanManen http://www.revistamusical.cat/critica/alba-ventura-digna-hereva-dalicia-de-larrocha/

El cicle internacional de piano Hammerklavier arriba enguany a la vintena edició. Fundat el 2003 pels Artistes Steinway @carleslama i @SofiaCabruja, del 29 de gener al 24 de maig hi passaran nou valors del piano d’arreu del món. Concerts a @casadeculturagi i Jorquera Pianos.

4

Segueix-nos a Twitter