Subscriu-te

El Cor Jove de l’Orfeó Català interpreta diumenge el ‘Requiem’ de Fauré al Palau de la Música

El proper diumenge, 22 de maig (12 h), el Cor Jove de l’Orfeó Català i l’Orquestra de Cambra Terrassa 48, sota la direcció d’Esteve Nabona, director del cor, oferiran un concert matinal al Palau de la Música amb el Requiem de Fauré com a obra destacada.

Aquest serà el darrer concert del cor a la sala modernista que dirigirà Nabona com a titular de la formació, per aquest motiu s’ha triat una peça molt estimada i interpretada pel cor. A més, es comptarà per a l’ocasió amb la soprano Serena Sáenz, ex cantaire del cor i amb una destacada carrera lírica amb premis i reconeixements arreu; amb el baríton Daniel Morales, cantant del Cor de Cambra del Palau, i amb Joan Seguí a l’orgue. 

El Requiem de Fauré és una obra de gran bellesa i plena de línies de gran lirisme que ocupa un lloc d’honor entre els grans rèquiems de totes les èpoques i que va donar al compositor una projecció internacional. Val a dir que la peça no va ser escrita per a la memòria de ningú en concret, sinó per al propi plaer de l’autor i és una peça esperançada i despullada de tot dramatisme. 

El concert es completarà amb el Geistliches Lied de Brahms -un bellíssim cant espiritual format per un doble cànon coral amb acompanyament d’orgue sobre un text de Paul Flemming- i dues obres de Mendelssohn: l’himne Hör mein Bitten, que el cor cantarà amb l’orquestra, la soprano Anna Niebla (ex cantaire del Cor Jove i actualment cantaire de l’Orfeó Català i membre de l’equip de Palau Vincles) i amb acompanyament d’orgue, i que Mendelssohn va compondre l’any 1844, i el salm Richte mich, Gott.

Imatge destacada: (c) Ricardo Ríos.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

El proper 4 de desembre, l' @ACIMC2 organitza una nova jornada d'homenatge a Gaspar Cassadó. Més informació, al nostre web! http://www.revistamusical.cat/la-segona-edicio-del-cicle-reinterprets-de-lacimc-reivindica-el-violoncellista-gaspar-cassado/

.@janlisiecki i @viennasymphony van interpretar Mozart i Mahler al @palaumusicacat. "Una execució molt ben planificada", diu @AlbertFFlamari1 a la crítica. Llegeix-la al web! 📸 Toni Bofill http://www.revistamusical.cat/critica/una-gran-cinquena-de-mahler-a-palau-100/

.@teatreprincipal va acollir l'estrena de l'òpera 'L'arxiduc' d'Antoni Parera Fons i Carme Riera. "Una partitura per a gran orquestra, d’una contemporaneïtat que no arracona la melodia", diu @RosaMassague a la crítica. Llegeix-la al web! 📸 César Miralles http://www.revistamusical.cat/critica/parera-fons-i-carme-riera-estrenen-larxiduc/

.@vespresdarnadi va interpretar Händel a la temporada de Música Antiga de @auditoribcn. "Un triomf interpretatiu en què va destacar la capacitat de Dani Espasa per cohesionar veus i grups instrumentals", diu Lluís Trullén a la crítica. Llegeix-la al web!
http://www.revistamusical.cat/critica/emotiva-recreacio-de-la-resurrezione-de-handel-a-lauditori/

Segueix-nos a Twitter