Subscriu-te

El DeltaChamber Music Festival celebrarà la setena edició del 25 de juliol al 7 d’agost

La setena edició del Delta Chamber Music Festival s’amplia en el calendari i s’estendrà al llarg de dues setmanes. Així mateix, comptarà amb onze músics de trajectòria internacional, dos joves talents i tres membres del Programa Academy, seleccionats a l’audició feta l’any passat al mateix Festival.

Fins a cinc municipis de les Terres de l’Ebre acolliran concerts de música de cambra: Amposta –seu principal del Festival, on se’n faran dos–, Deltebre, Flix, Tortosa i Ulldecona. En total hi haurà sis concerts: dos de centrals, dos a càrrec de solistes i dos com a part del Programa Academy, un projecte pedagògic adreçat a joves músics del país que és una novetat d’aquesta edició.

D’altra banda, per tercer any consecutiu el Festival torna a incorporar una vintena de concerts individuals –en què un músic actua per a un oient– en dos municipis i dies diferents.

També s’hi repetirà l’audició oberta per escollir l’anomenat Young Talent, que conviurà amb els solistes i participarà en els concerts centrals del Festival de l’any que ve.

I encara, un any més, la demarcació de l’Ebre del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya organitzarà una nova edició del Concurs d’Arquitectura Efímera. El projecte guanyador intervindrà l’espai dels concerts centrals del Festival, que tindran lloc al Museu de les Terres de l’Ebre, a Amposta.

El Festival és una iniciativa dels clarinetistes ampostins Laura Ruiz Ferreres, professora catedràtica de clarinet a Frankfurt (Alemanya) i clarinet solista de l’Oxford Philharmonic (Regne Unit), i Pau Rodríguez Ruiz, director i professor de clarinet de l’Escola i Centre Professional de Música La Lira Ampostina.

El Delta Chamber Music Festival 2022 té la col·laboració de l’Ajuntament d’Amposta i el suport de la Diputació de Tarragona, del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, del Consell Comarcal del Montsià i dels ajuntaments d’Ulldecona, Tortosa, Flix i Deltebre.

Imatge destacada: © Albert Vidal / Vèrtex Comunicació.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

El Gran Teatre del @Liceu_cat ofereix aquests dies "La flauta màgica" de Mozart. "Cal un visionari, un poeta, perquè ens reveli el que tenim davant del nas", diu Abel Miró a la crítica. Llegeix-la al web! (Foto: David Ruano) http://www.revistamusical.cat/critica/la-grandesa-de-descobrir-levident/

L'activitat coral continuarà al centre de l'Associació Orfeó Català amb la nova junta directiva, proclamada aquest dimarts 21 de juny en Assemblea de socis al @palaumusicacat. Més informació, al nostre web! (Foto: Toni Bofill) http://www.revistamusical.cat/joaquim-uriach-presenta-el-seu-programa-com-a-nou-president-de-lassociacio-orfeo-catala/

L' @AcademiaMusica_ va lliurar aquest dimarts els seus guardons anuals a @auditoribcn. Més informació, al nostre web! (Foto: Alice Brazzit) http://www.revistamusical.cat/lacademia-catalana-de-la-musica-lliura-els-premis-alicia-2022-coincidint-amb-el-dia-de-la-musica/

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, un enamorat de Gaudí i continuador de la Sagrada Família
https://bit.ly/3HFvRjR

Segueix-nos a Twitter