Subscriu-te

El festival Espurnes Barroques ofereix un cap de setmana d’activitats de tardor

“Barroc a la Segarra” és el títol del cap de semana d’activitats programat pel festival Espurnes Barroques per als propers 12 i 13 d’octubre en el marc de la celebració de les Jornades Europees del Patrimoni.

Espurnes Barroques, que va celebrar la segona edició els passats mesos de maig i juny i que es defineix com un esdeveniment de primavera, amplia així la seva oferta cultural en l’anomenat territori barroc, integrat per quatre comarques de la Catalunya central.

En aquesta ocasió, l’oferta passa per tres activitats diàries: dissabte, 12 d’octubre, a les 12 h del migdia, s’inaugurarà a l’Antiga Biblioteca de la Universitat de Cervera l’exposició “Artesans del Barroc. Cervera i l’art del seu temps”. A les 17 h de la tarda, arrencarà a l’església de Santa Maria la ruta guiada amb aplicació per a mòbil “A peu de Museu: la Cervera barroca” i, a les 18,30 h, tindrà lloc al Paranimf de la Universitat el concert i tast titulat “Trou de ver”, amb Pere Jou, veu i dansa, Aurora Bauzà, electrònica, i Ferran Pisà, tiorba.

L’endemà, diumenge 13 d’octubre, les activitats se centraran al poble de Vergós Guerrejat (municipi d’Estaràs), on tindrà lloc un camp de treball sota el títol “Mans a l’obra al Castell de Vergós”, un dinar barroc amb cafè tertúlia i, ja a la tarda, el concert “Under construction” a càrrec del quartet de flautes de bec Windu.

Totes aquestes activitats es duran a terme en col·laboració amb el Museu de Cervera, Cervera Capital de la Cultura Catalana i els Amics del Poble de Vergós Guerrejat. Les entrades ja són a la venda al web www.espurnesbarroques.cat al preu de 15 €, i són 3 € més cares si es compren a taquilla. Els menors d’entre 4 i 12 anys tenen un 50% de descompte.

Imatge destacada: Vergós Guerrejat (Segarra).

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fernando Caminals, membre fundador de @CamerataXXI, signa l'obituari de Xavier Blanc, desaparegut el passat 9 d'octubre. Llegeix-lo al web! (Foto: @JosepMolina11) http://www.revistamusical.cat/en-la-mort-de-xavier-blanc/

Aquest dijous 21 veurà la llum al @palaumusicacat un nou projecte de l'Associació @JoanManen amb l'objectiu de reivindicar intèrprets catalans del passat. Més informació, al nostre web! http://www.revistamusical.cat/lassociacio-joan-manen-presenta-el-projecte-interprets-catalans-historics/

"Batega, canta, viu!" és el lema de la nova etapa de @orfeogracienc, que es va presentar aquest cap de setmana. Més informació, al nostre web! (Foto: Antoni Garcia) http://www.revistamusical.cat/lorfeo-gracienc-enceta-una-nova-etapa-artistica-i-de-gestio-amb-el-lema-batega-canta-viu/

Mor als 74 anys la soprano eslovaca Edita Gruberova. Va ser una de les veus més estimades al @Liceu_cat i va anunciar l’any passat la retirada definitiva dels escenaris.

Segueix-nos a Twitter