Subscriu-te

El Liceu porta per Catalunya grans cors d’òpera

El Cor i l’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu. © Antoni Bofill

El Cor i l’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu inicien el 30 de novembre de 2012 una gira de concerts pels principals auditoris i teatres de Catalunya. Així arrenca oficialment el compromís del titular del nou director musical de les formacions del teatre d’òpera de La Rambla, Josep Pons, que vol posar molta atenció en la millora de la qualitat artística i l’autoestima dels cossos estables del Gran Teatre del Liceu, tal com va manifestar en la roda de premsa de presentació del seu projecte artístic el mes d’octubre passat (vegeu-ne l’article a la «Revista Musical Catalana», núm. 330, novembre-desembre de 2012).

A partir de novembre i fins al gener de 2013, el Cor i Orquestra del Gran Teatre del Liceu actuaran a Lleida (30 de novembre, Auditori Enric Granados: Vic(1 de desembre, Teatre L’Atlàntida), Manresa (2 de desembre, Teatre Kursaal), Girona(16 de desembre, Auditori de Girona) i Sant Cugat del Vallès (12 de gener de 2013, Teatre-Auditori de Sant Cugat) amb un programa eminentment operístic.

Amb el títol “Grans cors d’òpera”, els cossos artístics del Liceu ens oferiran alguns dels moments més cèlebres i apassionants del món de l’òpera. Amb fragments d’obres de Wagner i Verdi (dos compositors que l’any 2013 tenen bicentenari) i peces cèlebres de Bizet, Borodín, Boito i Mozart, aquesta gira de concerts adquireix una dimensió popular en què es donarà a conèixer la qualitat artística que caracteritza el Gran Teatre del Liceu.

Tant el director general del Gran Teatre del Liceu, Joan-Francesc Marco, com el director musical, Josep Pons, van destacar la importància que aquesta gira per 5 ciutats de Catalunya té per materialitzar la presència dels cossos estables del Liceu pel territori català. Aquesta iniciativa, doncs, pretén fer-se extensiva cada any i s’està treballant perquè pugui estendre’s al territori espanyol, i també a nivell internacional. Tal com va dir Joan Francesc Marco en roda de premsa: “Farem que el Liceu sigui més de tots, anant a visitar-los nosaltres i no només esperant que siguin ells els que vinguin a casa nostra”. Josep Pons va afegir que cal “tenyir de la «L» del Liceu tot el territori”.

Les localitats per a aquests concerts es podran adquirir a través dels canals habituals de cadascun dels teatres i auditoris participants en la gira.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

És a punt d'arrencar la 47a edició de les Nits Musicals a Palau-solità i Plegamans: dos concerts de música de cambra amb Stentor Brass i el @CosmosQuartet, els propers diumenges a les 19 h, a l'església de Santa Maria de Palau-solità.

Necessites més motius per venir a la caravana #iQUIOSC a @LaSetmana?👇
🙌 Subscriu-te a les revistes al 50%
📲 3 mesos de prova de la tarifa plana @iQuiosc
🎙 Activitats:
↪ Revistes a Gogó! · @JuditMartinD
↪ Fotografies d'estiu d'una cartera · Crisspeta
http://lesrevistes.cat/index.php/noticies/109-iquiosc-la-setmana-2021

Estrenes i viatges internacionals, entre els projectes recuperats aquesta temporada pels cors del @palaumusicacat. Més informació, al nostre web! (Foto: @quimroser) http://www.revistamusical.cat/els-cors-de-lorfeo-catala-i-el-cor-de-cambra-del-palau-reprenen-lactivitat-amb-estrenes-destacades-i-projectes-posposats-per-la-pandemia/

El Festival de Jazz de Barcelona concedeix la seva Medalla d’Or a la Fundació Conservatori @liceu1837

Aquesta distinció ha estat atorgada a figures del més alt nivell internacional en la música jazzística.

Visca!!!

#SomLiceu #SomJazz

Més Informació: https://bit.ly/3kashUM

Segueix-nos a Twitter