Subscriu-te

El nou Ascó Jazz Festival, els dies 21 i 22 de juliol

La Vella Dixieland
La Vella Dixieland

L’Ajuntament d’Ascó organitza un cicle de dos concerts que amb el nom d’Ascó Jazz Festival tindran lloc el divendres 21 i dissabte 22 de juliol al Casal Municipal d’Ascó, a partir de les 21 h. Es tracta d’una iniciativa amb voluntat de continuïtat i celebració anual.

En aquesta primera edició s’ha apostat per un cartell de qualitat amb dues de les bandes de més renom i seguidors del panorama jazzístic català. Així, obrirà l’Ascó Jazz Festival, el dia 21 de juliol, La Vella Dixieland, un dels grups més veterans de jazz clàssic català, fundat el 1980. La Vella Dixieland tindrà de convidats la vocalista Marian Barahona i el trompetista Josep M. Farràs.

La Soul Machine
La Soul Machine

El dia 22 ho farà La Soul Machine, el grup de Falset és tot un referent del soul, el funky i el rhythm’n’blues a Catalunya, amb més de quinze anys de presència als escenaris i que va interpretar Fes-te l’estiu, la cançó de l’estiu de l’any passat de TV3.

L’Ascó Jazz Festival comptarà, a més, amb un espai gastronòmic en què el públic podrà degustar tot un seguit de tapes i “platillos” després dels concerts.

Les entrades (10 euros) són limitades i es podran adquirir mitjançant el web de Ticketmaster i a l’Oficina de Turisme d’Ascó fins al 19 de juliol. Els dies dels concerts no es podran comprar entrades. També es pot adquirir un abonament per als dos concerts (15 euros). Els preus inclouen l’assistència al concert i a l’espai gastronòmic.

Més informació a www.ascojazzfestival.cat

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La violinista Chouchane Siranossian va debutar al @palaumusicacat amb les emblemàtiques 'Quatre estacions'. "Una artista elegant i refinada en l’expressió de la sonoritat", diu Lluís Trullén en la crítica. Llegeix-la al web! http://www.revistamusical.cat/critica/la-venecia-de-vivaldi-va-arribar-al-palau/

Una dotzena d'espectacles del 16 de juliol a l'1 d'agost integren la 35a edició del @FIMCPeralada. Més informació, al nostre web! http://www.revistamusical.cat/el-festival-de-peralada-celebra-el-35e-aniversari-amb-linici-del-retorn-a-la-normalitat/

Un concert al mes de juny i dos al juliol integren una nova edició del cicle Música al Claustre de l' @iec. Més informació al nostre web! http://www.revistamusical.cat/el-cicle-musica-al-claustre-de-liec-2021-a-lentorn-de-la-recuperacio-i-connexio-de-la-musica-catalana/

#LaSardanadÍgorStravinsky ja té guanyadors.
Avui s'han estrenat les cinc obres finalistes i s'ha anunciat el guanyador. El jove compositor Andreu Diport guanya en la categoria de sardana per a cobla amb la seva primera composició per a aquesta formació.
ℹ️https://www.ficta.cat/ca/blog/andreu-diport-i-gerard-lopez-escriuen-i-guanyen-la-sardana-d-igor-stravinsky-n122

Segueix-nos a Twitter