Subscriu-te

El trombonista Christian Lindberg i la Simfònica del Vallès, en concert del 15 al 18 de març

Christian Lindberg

L’Orquestra Simfònica del Vallès torna al Palau de la Música Catalana el proper 17 de març –després de la seva recent participació al Festival Musica-Musika de Bilbao– amb un programa molt divers en què destaca, per sobre de tot, la presència i participació del seu artista resident, Christian Lindberg –compositor, director i trombonista–, considerat un dels millors trombonistes del món.

El músic suec –que va enlluernar el públic de l’OSV en la seva presentació fa dos anys– dirigirà l’OSV amb un programa que inclou Estrella de Soria: obertura tràgica de Franz Berwald, el Concert per a trombó, op. 4 de Ferdinand David, el preludi de la Suite per a violoncel de J. S. Bach –en versió de trombó sol– i la Simfonia núm. 5 en Mi menor, op. 64 de Txaikovski.

El primer dels quatre concerts que l’OSV oferirà junt amb Christian Lindberg serà el dijous 15 de març al Centre Cultural Unnim de Terrassa. L’endemà, divendres 16 de març, l’OSV es presentarà al Teatre Principal de Sabadell, i diumenge 18 de març –després del seu pas pel Palau de la Música Catalana de Barcelona el dissabte 17 de març– tindrà lloc la quarta i darrera sessió, a l’Auditori Enric Granados de Lleida.

El concert següent de l’Orquestra Simfònica del Vallès serà el dissabte 31 de març amb la participació de Beatriz Blanco, violoncel (guanyadora del Premi El Primer Palau) i Daniil Tsvetkov, piano (guanyador del Concurs Ricard Viñes 2010) i la direcció del titular de l’OSV, Rubén Gimeno. El programa estarà format pel Concert núm. 1 per a piano de Franz Liszt, les Variacions sobre un tema rococó, op. 33 de Txaikovski i la Simfonia núm. 1, en Do menor, op. 68 de Johannes Brahms.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Celebra Sant Jordi amb nosaltres gràcies a @revistesAPPEC!

Aquest Sant Jordi aconsegueix 1 mes de prova per llegir revistes en català! 🙌
📲 Activa la subscripció de prova i podràs llegir tantes revistes com vulguis: @enderrock @cuinacat @descobrircat @eltemps_cat @revistavalors @l_avenc @serra_dor i moltes més! ⤵⤵⤵

Ja tenim guanyador del Premi Internacional #JoanGuinjoan per a Joves Compositors/es, atorgat per l’#ESMUC amb la col·laboració de la @FBSabadell . Es tracta del compositor canari José Luis Perdigón, per la seva obra 'Libration'.

ℹ️👉http://www.esmuc.cat/Viu-l-Esmuc/Actualitat/Noticies/El-compositor-Jose-Luis-Perdigon-guanya-el-19e-Premi-Joan-Guinjoan-amb-l-obra-Libration

Coincidint amb l’exposició "Joan Manén, el cavaller ben trobat", la Biblioteca de Catalunya acollirà, el dimarts 27 d'abril, la presentació del disc i del nou web del compositor i violinista Joan Manén.
🗓️27/04
⏱️19:30h
📍Sala de Llevant
ℹ️https://ja.cat/C7tC1

Segueix-nos a Twitter