Subscriu-te

Els cors de l’Orfeó Català participen en els actes commemoratius del 1714

L’Orfeó Català
L’Orfeó Català

Els cors de l’Orfeó Català se sumen als actes de commemoració del Tricentenari dels fets de 1714, organitzats per la Generalitat de Catalunya. En el marc dels actes de la Diada Nacional, que s’estendran del 5 al 21 de setembre, l’Orfeó Català actuarà davant de la façana del Naixement de la Sagrada Família aquest dissabte, 6 de setembre, i el Cor de Noies actuarà a la Plaça del Palau de la Música Catalana en la denominada Nit Blanca, el 10 de setembre.

El concert davant de la Sagrada Família, “Veus de Catalunya”, se celebrarà a partir de les 20 h i és gratuït, obert a la ciutadania. A més de l’Orfeó Català, hi actuaran l’Escolania de Montserrat i la Coral Sant Jordi, amb un programa de música tradicional catalana. Un concert carregat de simbolisme, en un espai emblemàtic de l’imaginari col·lectiu.

El Cor de Noies de l’Orfeó Català. ©Josep Molina.net
El Cor de Noies de l’Orfeó Català. ©Josep Molina.net

A la Plaça del Palau de la Música, el 10 de setembre, a les 21 h actuarà el Cor de Noies de l’Orfeó Català, en un concert gratuït, en el marc de la Nit Blanca. La formació, dirigida per Buia Reixach, interpretarà obres de Schubert, Mendelssohn i Raimon. La Nit Blanca és una iniciativa  que omple de propostes culturals el barri de la Ribera, el Born i la Ciutadella.

 

Més concerts amb motiu del Tricentenari

L’Orfeó Català protagonitzarà també el concert de cloenda del Tricentenari a Cardona, el diumenge 5 d’octubre, a les 18.30 h, a la Col·legiata de Sant Vicenç del Castell de Cardona. Un esdeveniment que coincideix, a més, amb el 45è aniversari del darrer concert de l’Orfeó Català a la ciutat i en què la formació, dirigida pel seu titular, Josep Vila i Casañas, interpretarà un programa de música tradicional catalana i música religiosa.

En l’àmbit internacional i també sota el paraigua del Tricentenari, l’Orfeó Català actuarà al Palais Auersperg de Viena, el dissabte 1 de novembre, per oferir de nou un programa de música tradicional catalana i música religiosa.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La seixantena edició del @ConcursoVinas arriba al final aquest cap de setmana. L'únic finalista català, Gerard Farreras, hi ha obtingut cinc premis extraordinaris. Més informació, al nostre web! 📸 Toni Bofill http://www.revistamusical.cat/la-soprano-sudcoreana-yewon-han-guanya-la-seixantena-edicio-del-concurs-internacional-tenor-vinas/

L' @AkramKhanLive és aquests dies al @Liceu_cat . "L’equilibri dels llenguatges per explicar aquest conte està molt ben aconseguit", diu @claudiabrubo a la crítica. Llegeix-la al web! 📸 Ambra Vernuccio 2 http://www.revistamusical.cat/critica/el-llibre-de-la-selva-postapocaliptic-dakram-khan/

La pianista @alba_ventura va oferir dos dels primers concerts del Centenari d' @alicia_larrocha. "Traspua calidesa, emoció i una tècnica sublim", diu @PorterMarta a la crítica. Llegeix-la al web! 📸 @JoanManen http://www.revistamusical.cat/critica/alba-ventura-digna-hereva-dalicia-de-larrocha/

El cicle internacional de piano Hammerklavier arriba enguany a la vintena edició. Fundat el 2003 pels Artistes Steinway @carleslama i @SofiaCabruja, del 29 de gener al 24 de maig hi passaran nou valors del piano d’arreu del món. Concerts a @casadeculturagi i Jorquera Pianos.

4

Segueix-nos a Twitter