Subscriu-te

Els participants en el Barcelona Opera Studio a 30 Minuts de Música

L’Ateneu Barcelonès acull cada divendres d’aquest mes de març, en la programació del cicle 30 Minuts de Música de la Fundació Mas i Mas, una audició a càrrec dels joves músics que participen en el Barcelona Opera Studio, un taller per a cantants d’òpera i pianistes acompanyants que té lloc, per segon any consecutiu, a Barcelona.

L’audició permet conèixer de primera mà la feina feta durant una setmana a l’entorn d’un títol operístic concret. Així, els participants en el curs interpretaran, en versió concertant, fragments de l’òpera en qüestió, mentre que el projecte es completa amb conferències explicatives al Centre d’Estudis Musicals A Tempo i amb representacions escenificades que tenen lloc a l’Institut d’Estudis Nord-americans.

Enguany, els títols escollits són Rigoletto de Verdi, Don Giovanni de Mozart i Il barbiere di Siviglia de Rossini, i els intèrprets, una trentena de joves veus i pianistes d’arreu del món seleccionats mitjançant una prova tant musical com escènica pels grans professionals de l’òpera que integren el professorat del curs. Les audicions tindran lloc els dies 9, 16, 23 i 30 de març en la triple sessió habitual (a les 18, 19 i 20 hores) a l’Ateneu Barcelonès.

Altres concerts els pròxims dies al 30 Minuts de Música són els següents: dia 10, Ricard Rovirosa, piano; dia 11, tango amb Marcelo Mercadante, bandoneó, i Gustavo Llull, piano; dia 17, Oksana Solovieva, violí, i Josep Buforn, piano; i dia 18, Rebeca Miyar Andrades, piano. Totes aquestes actuacions s’oferiran en una sessió triple, a les 18, 19 i 20 hores. L’entrada per a cada concert té un preu de 8 euros, amb un preu reduït de 4 euros per a socis de l’Ateneu Barcelonès.

Més informació del cicle: www.masimas.com/fundacio

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Contents de ser-hi presents amb dos exemplars de la nostra Revista dedicats a Pau Barceló: el 149 (març 1997) i el 375 (gener 2022)!!! Gràcies, @cedocpalau!

El @Corjove va interpretar el 'Requiem' de Fauré en l'últim concert dirigit per @estevenabona al @palaumusicacat. "Va exhibir la seva capacitat per transmetre emoció des de l’elegància i la contenció", diu Jaume Comellas a la crítica. Llegeix-la al web! http://www.revistamusical.cat/critica/requiem-de-faure-i-per-una-trajectoria/

.@bcnclassics va tornar a dur l'Academy of Saint Martin in the Fields a Barcelona. "El @palaumusicacat va omplir-se del so inconfusible de l’Academy, precís, d’afinació cristal·lina", diu Lluís Trullén en la crítica. Llegeix-la al web! (Foto: Toni Bofill) http://www.revistamusical.cat/critica/lacademy-of-saint-martin-in-the-fields-perfeccio-impertorbable/

Una altra cita estival que no faltarà a les agendes és el Festival Internacional de Música Clàssica de Sant Fruitós de Bages, enguany dedicat a Teresa Berganza. Més informació, al nostre web! http://www.revistamusical.cat/el-festival-internacional-de-musica-de-sant-fruitos-de-bages-presenta-la-28a-edicio/

Segueix-nos a Twitter