Subscriu-te

Entrades a meitat de preu per escoltar l’OBC

L’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) comença el dissabte 10 de març (19 h, Sala Pau Casals de L’Auditori, a Barcelona) una nova acció amb el lema “Fes dissabte amb l’OBC”, que té com a objectiu facilitar l’accés a la cultura i proposar una nova manera d’entendre el concepte “fer dissabte” a favor de la música. “Fes dissabte amb l’OBC” ofereix entrades amb un 50% de descompte per als concerts de dissabte des d’ara fins a final de temporada, disponibles dues hores abans del concert.

El projecte s’adreça especialment als col·lectius amb més dificultats per accedir a aquest tipus d’activitats culturals: els joves (menors de 26 anys) i els aturats (presentant el full de demanda ocupacional o bé el full de renovació de l’atur). Les entrades al 50% es podran adquirir a les taquilles de L’Auditori amb un aforament limitat en funció de la disponibilitat de localitats de cada concert. El descompte també estarà disponible per als abonats de l’OBC.

Així, “Fes dissabte amb l’OBC” comença el segon cap de setmana de març amb la segona sessió del programa “Beethoven versus Brahms”, sota la direcció del titular de l’orquestra, Pablo González. En aquesta ocasió, s’hi interpretaran les dues segones simfonies d’aquests compositors: la Simfonia núm. 2 de Beethoven, que permet copsar  la maduresa en l’estil romàntic del compositor, i la Simfonia núm. 2 de Brahms, que destaca per la rapidesa amb què va ser escrita.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest divendres 9 (20 h) l'exposició “Despertant Instruments Adormits”, que recrea els instruments musicals que figuren a la Portalada del Monestir de Ripoll, es clou amb un concert del comissari Antoni Madueño i el conjunt @lincantari a @SantaMariadelPi.

Aquest dissabte 10 (18 h), es presenta a Igualada una nova formació coral. Lux Ensemble debutarà amb el programa 'Victimae Paschalis. La paraula i la música dels misteris pasquals, de la tenebra a la llum', amb participació del rapsode @ArquiEnric i amb direcció de @CarlesPrat4.

Demà comencen tres setmanes de dansa a la comarca de la Garrotxa, de la mà del @SismografOlot. Més informació, al nostre web! (Foto: Rafa Marco) http://www.revistamusical.cat/arrenca-una-nova-edicio-del-sismograf-amb-una-trentena-despectacles-i-activitats/

Josep Pons (@ConductorPons) clou la lliçó magistral: “Un bon director no ho serà fins que sigui capaç d’escoltar la partitura amb els ulls i de llegir-la amb les orelles.”

#UAB #honorisPonsUAB @Liceu_cat @LletresUAB

Segueix-nos a Twitter