Subscriu-te

Festival Internacional de Música de S’Agaró 2013

L’Orquestra de Cambra Barroca de Barcelona actuarà el dia 28 de setembre al Festival Internacional de Música de S’Agaró
L’Orquestra de Cambra Barroca de Barcelona actuarà el dia 28 de setembre al Festival Internacional de Música de S’Agaró

El dissabte 27 de juliol començarà una nova edició del Festival Internacional de Música de S’Agaró (Costa Brava), amb vuit propostes de música de cambra que tindran lloc a l’església de S’Agaró. El Festival és organitzat per l’Associació Cultural Pau Casals i acabarà el dia 12 d’octubre.

La primera actuació (27 de juliol) correspondrà al quartet Arpeggiato –format per la soprano Júlia Farrés-Llongueras, la mezzozoprano Assumpta Cumí, el violinista Vassil Lambrinov i l’arpista Teresa Espuny–, que oferirà una vetllada operística amb obres de Vivaldi, Paradise, Fauré, Debussy, Offenbach, Txaikovski i Massenet, entre d’altres. El seguirà un recital de violí i piano a càrrec Sihana Badivuku i Derek Han, amb obres de Beethoven, Brahms i Prokófiev, el 4 d’agost; un recital de piano a quatre mans a càrrec de Marco Sollini i Salvatore Barbatano, amb obres de Rakhmàninov i Liszt, l’11 d’agost; la Copernicus Chamber Orchestra, amb la pianista Min-Ja, sota la direcció de Horst Sohm, amb obres de Wagner, Mozart, Schubert i Elgar, el 17 d’agost, i un concert del trio format per Rieko Okuma –flauta–, Lapo Vannucci –guitarra– i Luca Torrigiani –piano–, amb obres de Giachino, Schwertberger, Gader i Di Fiore, entre d’altres, el 24 d’agost.

Ja al setembre, el Festival continuarà amb les actuacions del duo format per Giuseppe Nova –flauta– i Marta Facchera –piano–, amb obres Bach, Donizetti, Ibert, Bizet i Massenet, el dia 7; l’Orquestra de Cambra Barroca de Barcelona, dirigida per Adolf Gassol, que oferirà obres de Händel, amb els solistes vocals Esther Ribot –soprano– i Oriol Rosés –contratenor–, el dia 28; i, finalment, el 12 d’octubre el Festival acabarà amb l’Albéniz Saxofon Quartet –format per David Salleras, Daniel López, Sergi Llopart i Marc Soler–, que interpretarà obres d’Iturralde, Gardel, Velasquez i Zeghinho, entre altres autors.

Les entrades, que oscil·len entre els 22 i 12 euros, es poden adquirir anticipadament a l’Oficina de Turisme de Castell-Platja d’Aro i una hora abans del concert a la taquilla. Per a més informació: www.platjadaro.com.

D’altra banda, continuen els Concerts Clàssics a l’Escala-Empúries que van començar el 31 de març i acabaran així mateix el dia 12 d’octubre. Aquest cicle també és organitzat per l’Associació Cultural Pau Casals i consta de catorze concerts que s’alternen a les dues poblacions empordaneses. El proper concert serà el dia 20 de juliol a l’església de Sant Martí d’Empúries a càrrec del quartet de corda Quartet Meridies, que oferirà obres de Puccini, Donizetti i Piazzolla, i l’estrena de l’obra encàrrec Spectrum distortions del compositor gironí Marc López (1967). La resta de concerts d’aquest cicle es pot consultar al web www.associaciopaucasals.cat.

Descarregar PDF

La soprano nord-americana @SondraRadvan va tornar al @Liceu_cat amb un concert que "semblava dissenyat a mida com a acte de coronació". Llegeix la crítica d'Albert Torrens al web! (Foto: Paco Amate) http://www.revistamusical.cat/critica/el-liceu-corona-radvanovsky/

.@FIMCPeralada i @Fest_Torroella són amfitrions, avui i demà, dels representants dels festivals espanyols associats a @FestClasica. Entre d'altres qüestions del seu futur, l'assemblea decidirà l'acceptació de quatre nous festivals, que elevarien a 40 els socis de l'entitat.

Noa va presentar al @palaumusicacat l'espectacle 'Letters to Bach'. "Tot va ser fet, dit, tocat amb molt de respecte i molt d’afecte", diu Xavier Pujol a la crítica. Llegeix-la al web! (Foto: Toni Bofill) http://www.revistamusical.cat/critica/bach-a-la-frontera/

El @Liceu_cat va acollir la producció de la 'Bottega d'opera' de @esmuccat, "fruit d’una rocambolesca història de recerca, amb gir historiogràfic inclòs", en paraules d' @AlbertFFlamari1 a la crítica. Llegeix-la al web! (Foto: Toni Bofill) http://www.revistamusical.cat/critica/de-quan-barcelona-era-un-vertader-centre-operistic/

Segueix-nos a Twitter