Subscriu-te

Francesc Prat serà el nou director d’una renovada GIO amb motiu del desè aniversari

Després de deu anys d’exitosa trajectòria amb destacades actuacions als principals teatres, auditoris i festivals del país al costat de grans noms nacionals i internacionals, la formació gironina GIOrquestra inicia una nova etapa sota la direcció artística de Francesc Prat, una imatge corporativa renovada i una nova denominació: GIO Symphonia.

La primera mostra d’aquest nou període serà el concert inaugural de la temporada, que tindrà lloc el proper 31 d’octubre (20 h) a l’Auditori de Girona, un espectacle titulat ‘Misteris de l’instant’ i coorganitzat amb el festival Temporada Alta.

La proposta musical i escènica, ideada pel nou director Francesc Prat, compta amb la participació del contratenor Xavier Sabata i posada en escena de Cube.bz. Es tracta d’un espectacle que vol anar més enllà dels límits de les litúrgies habituals dels concerts de música clàssica, a partir d’un programa format per obres de Britten, Rameau, Fauré, Guix, Händel i Mozart.

Tot plegat s’inspira en l’estructura en sis moviments de l’obra Mystères de l’instant d’Henri Dutilleux, reinterpretada per Francesc Prat. El projecte ha rebut el suport del segell “Compromís creació” de l’Auditori de Girona, ja que la GIO assaja la producció en aquest equipament.

Imatge destacada: (c) Gemma Tubert / ACN.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

El baríton bagenc @CarlesPachon ha guanyat el primer premi al concurs de cant @neuestimmen d'Alemanya. Hem parlat amb ell per felicitar-lo per aquest nou èxit. Llegeix l'entrevista al web! (Foto: Besim Mazhiqi) http://www.revistamusical.cat/entrevistes/en-un-concurs-no-competeixes-amb-els-companys-sino-amb-tu-mateix/

'Mariana en sombras' d'Alberto Garcia Demestres es podrà veure el proper 7 de juliol al Petit @palaumusicacat. Més informació, al nostre web! (Foto: May Zircus) http://www.revistamusical.cat/el-petit-palau-acull-lopera-mariana-en-sombras-de-garcia-demestres-amb-escenografia-dalba-g-corral/

El compositor israelià-alemany Dror Binder guanya el 2n Premi Centcelles de Composició, convocat per l’Associació Amics de la Música de Constantí (Tarragonès), amb l'obra “Augen zu, Mund auf!”, que @kebyart estrenarà el proper 28 de juliol. El premi té una dotació de 3.000 €.

Magdalena Kozena i @SirSimonRattle van actuar a la temporada del @Liceu_cat. "El recital va ser bo i va ser aplaudit amb sinceritat, però contingudament", diu Xavier Pujol a la crítica. Llegeix-la al web! (Foto: Toni Bofill) http://www.revistamusical.cat/critica/el-bon-recital-poc-liceistic-de-kozena-i-rattle/

Segueix-nos a Twitter