Subscriu-te

González de la Rubia, al Festival Internacional de Música del Vietnam

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

El compositor i intèrpret català Domènec González de la Rubia i la cantant Estela Barrientos van ser convidats a participar al Festival Àsia-Europa que es va celebrar a Hanoi (Vietnam) del 12 al 18 d’octubre proppassats. El Festival Internacional de Música del Vietnam és una cita musical organitzada per l’Associació de Músics del Vietnam en la qual participen prestigiosos compositors i intèrprets de tot el món amb l’objectiu de promoure l’intercanvi cultural entre els dos continents per mitjà de la música.

González de la Rubia i Barrientos van oferir un concert a la Sala de Cambra de l’Acadèmia Nacional de Música de la ciutat, amb un programa integrat per versions originals del mateix González de la Rubia sobre temes de música popular. La vessant compositiva de González de la Rubia va continuar amb els prestigiosos intèrprets Stepan Iakovich (violí, professor al Conservatori de Moscou) i Nguyên Nguyêt Thu (viola, membre del Quartet Glazunov-Vietnam), amb el seu Duo helios per a violí i viola, una obra ja escoltada en diverses ocasions a Catalunya i que va ser seleccionada expressament per a aquest festival internacional.

La presència de Domènec González de la Rubia, així com la interpretació de les seves obres, és habitual tant a nivell nacional com internacional. El músic ha estat convidat recentment a diferents festivals, a Moscou, Kazan i Chicago, i també a països com Corea, Argentina, Eslovàquia, Itàlia, Bèlgica, Veneçuela, Txèquia, Colòmbia, Cuba, els Estats Units, França o Rússia.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter