Subscriu-te
,

Ha mort Ramon Noguera, director de la Polifònica de Puig-reig

Ramon Noguera. © Arxiu/Dani Perona («Regió 7»)
Ramon Noguera. © Arxiu/Dani Perona («Regió 7»)

Ramon Noguera i Subirà, director de la coral Polifònica de Puig-reig durant 46 anys, va morir ahir dijous, al 78 anys, després de mesos de lluita contra una malaltia”, segons informa avui el diari «Regió 7» en la seva edició digital. “El decés que s’ha conegut aquesta nit de dijous ja ha generat les primeres mostres de condol, com la nota feta pública per l’Ajuntament de Puig-reig d’on era fill predilecte”, informa el diari.

Ramon Noguera, nascut a Puig-reig l’any 1937, va formar part en la seva infantesa de l’Escolania Parroquial del poble i als catorze va ingressar a l’Schola Cantorum. L’any 1968 s’inicià en el solfeig amb mossèn Andreu Planas. “La seva trajectòria com a director de cor va començar dins la colla Joventut Sardanista, quan l’any 1968 s’hi funda una coral que finalment va esdevenir la coral Polifònica de Puig-reig”, explica «Regió 7», i d’aquesta formació coral va ser director des del 1969 fins al 2015. Durant deu anys també va ser director de la coral de l’Escola Municipal de Música de Berga. “En el Festival de Cant Coral Catalunya Centre de l’any passat se li va retre un tribut perquè no hi va poder ser a causa de la malaltia”, explica el diari.

Segons el web de la coral Polifònica de Puig-reig, l’enterrament tindrà lloc demà dissabte, 27 de febrer, a la parròquia de Puig-reig.

Descarregar PDF
Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter