Subscriu-te

Joventuts Musicals de Sabadell presenta un nou cicle de cambra al Teatre Principal

Entre el 14 d’octubre i el 16 de desembre el Teatre Principal de Sabadell acollirà els concerts d’una nova edició del cicle de cambra de Joventuts Musicals de Sabadell i l’Ajuntament de la mateixa ciutat, que agrupa dos tipus de concerts.

D’una banda, les cites al teatre tindran lloc un divendres de cada mes, a les 20 hores. El primer serà el 14 d’octubre, a càrrec del Trio Fortuny, que oferirà un programa amb obres d’Ernst Bloch, Joan Magrané, Lili Boulanger i Beethoven.

Altres concerts destacats d’aquest cicle són el que hi oferirà el pianista i compositor Albert Guinovart (11 de novembre), amb obres d’Albéniz, Granados, Rodrigo, Turina i obra pròpia, i el del Projecte Schubert (16 de desembre), a càrrec de cinc joves músics interessats en el llegat d’aquest compositor austríac.

Aquestes propostes es complementen amb les dels concerts al Saló del Principal, que se celebraran un dimecres de cada mes, a les 19.15 hores. En aquest espai ja s’ha presentat, per exemple, el disc Landscapes del violoncel·lista Pau Codina, i properament hi actuaran la pianista Ester Lecha (2 de novembre), amb obres de Beethoven, Schumann, Chopin i Liszt, i la guitarrista i cantant Mar Grimalt, guanyadora del Concurs Sons de la Mediterrània.

D’aquesta manera Joventuts Musicals de Sabadell dona continuïtat a la maduresa de programació que la caracteritza i hi inclou propostes arriscades i menys convencionals.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Molt contents 🤩 del 3r Premi del Concurs Internacional de Música Rising Stars de Berlin!!! @UniMozarteumSbg #musicacambra #trio 📸@sergipanizo

Catorze concerts integren la programació de Nadal del @palaumusicacat, que tindrà lloc entre l'11 de desembre i el 8 de gener. Més informació, al nostre web! http://www.revistamusical.cat/els-amics-de-les-arts-seran-els-convidats-especials-del-concert-de-sant-esteve-2022/

El músic, investigador i divulgador @Pepe_Reche guanya el II Premi @JMCatalunya - @FictaEdicions d'assaig musical català. L'obra premiada proposa la revisió crítica de la recepció a Barcelona de la música contemporània a l’època de l’Orquestra Pau Casals.

El compositor argentí Demian Rudel Rey és el guanyador del Premi Internacional Frederic Mompou per l'obra 'Uenia'. El jurat també atorga una menció honorífica a l’obra 'Joan Mitchell, 1992' del compositor sud-coreà June Young Kim. @FundacioMompou

Segueix-nos a Twitter