Subscriu-te

La Jove Orquestra Simfònica de Barcelona amplia la plantilla i convoca audicions el 5 de gener

JOSB_16-9308-2-AUDITORI -1- foto

La Jove Orquestra Simfònica de Barcelona (JOSB), que té com a titular el director Carlos Checa, anuncia la convocatòria d’audicions per ampliar la formació amb places de dos violins, dues violes, un contrabaix i una trompa. Poden accedir a les audicions estudiants de totes les nacionalitats; tindran lloc el proper 5 de gener de 2017, entre les 9 i les 14 h, al Centre Cívic La Sedeta de Barcelona (carrer de Sicília, 321). Els aspirants han de tenir 16 anys i cursar estudis superiors, últims cursos de grau mitjà o bé tenir un nivell similar; cal inscriure-s’hi prèviament.

Els sol·licitants hauran d’emplenar el formulari especificant dades personals i un breu currículum amb la seva situació acadèmica i indicant l’obra que interpretaran en l’audició. Es valorarà el nivell, la musicalitat, l’afinació, el ritme, en funció de l’edat i la projecció de cada aspirant. La prova constarà de dues fases: en la primera s’interpretarà una obra de lliure elecció a escollir entre un concert, sonata, etc., amb una durada d’execució màxima de deu minuts, i una segona prova de lectura a primera vista. Les audicions es realitzaran sense piano.

Els aspirants que hagin emplenat el formulari al web www.josb.cat rebran un correu electrònic amb l’horari assignat. El dia de l’audició caldrà presentar-se amb còpia del DNI i còpia de la partitura de l’obra que es vulgui interpretar. Finalitzades les audicions, en el termini màxim d’una setmana es comunicaran els resultats als aspirants, mitjançant un correu electrònic. Els admesos tindran dret a una plaça permanent a la JOSB durant dos anys. L’ingrés a la JOSB suposa abonar a l’associació una quota cada sis mesos, import de l’abonament semestral, de 250 euros (gener i juliol).

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter