Subscriu-te

La Jove Orquestra Simfònica de Barcelona convoca noves audicions

La JOSB en un concert al Foyer del Gran Teatre del Liceu. © Nacho Roca
La JOSB en un concert al Foyer del Gran Teatre del Liceu. © Nacho Roca

La Jove Orquestra Simfònica de Barcelona convoca per al proper diumenge 17 de gener noves audicions adreçades a estudiants de música de qualsevol nacionalitat que hagin complert els setze anys i estiguin cursant estudis de nivell superior, darrers cursos de grau mitjà o bé tenir un nivell similar; els instruments per ocupar són: violí, viola, oboè, fagot i trompeta. Les audicions tindran lloc a Barcelona, al Centre Cívic La Sedeta (carrer de Sicília, 321).

Els sol·licitants hauran d’emplenar el formulari i enviar-lo per internet especificant les dades personals i adjuntant breu currículum i la seva situació acadèmica i indicant també l’obra que interpretaran. Les inscripcions es poden fer en aquest enllaç. Un cop enviat el formulari, es rebrà un correu electrònic amb el calendari i l’horari de l’audició.

Es valorarà el nivell, la musicalitat, l’afinació i el ritme, en funció de l’edat i la projecció de cada aspirant. La prova constarà de dues fases; en la primera s’interpretarà una obra de lliure elecció entre un concert, sonata, etc. amb una durada d’execució màxima de deu minuts, i una segona prova de lectura a primera vista. Si els participants creuen oportú realitzar l’audició amb acompanyament, es posa a la seva disposició un piano i, en aquest cas, l’aspirant haurà d’aportar el pianista acompanyant.

En el termini màxim d’una setmana es comunicaran els resultats als aspirants mitjançant un correu electrònic. Els admesos tindran dret a una plaça permanent a la JOSB durant dos anys. L’ingrés a la JOSB suposa abonar una quota semestral a l’associació de 250 euros. Els candidats que després de les audicions no hagin entrat a formar part de la JOSB, quedaran en reserva de l’Orquestra.

Descarregar PDF

Una dotzena d'espectacles del 16 de juliol a l'1 d'agost integren la 35a edició del @FIMCPeralada. Més informació, al nostre web! http://www.revistamusical.cat/el-festival-de-peralada-celebra-el-35e-aniversari-amb-linici-del-retorn-a-la-normalitat/

Un concert al mes de juny i dos al juliol integren una nova edició del cicle Música al Claustre de l' @iec. Més informació al nostre web! http://www.revistamusical.cat/el-cicle-musica-al-claustre-de-liec-2021-a-lentorn-de-la-recuperacio-i-connexio-de-la-musica-catalana/

#LaSardanadÍgorStravinsky ja té guanyadors.
Avui s'han estrenat les cinc obres finalistes i s'ha anunciat el guanyador. El jove compositor Andreu Diport guanya en la categoria de sardana per a cobla amb la seva primera composició per a aquesta formació.
ℹ️https://www.ficta.cat/ca/blog/andreu-diport-i-gerard-lopez-escriuen-i-guanyen-la-sardana-d-igor-stravinsky-n122

Avui us presentem el compositor i pedagog de piano vendrellenc Benvingut Socias Mercadé (1877-1952) de la mà del llibre-disc publicat per l'Arxiu Comarcal del Baix Penedès. Llegeix la crítica d'@AlbertFFlamari1 al web! http://www.revistamusical.cat/critica/descobrint-el-music-vendrellenc-benvingut-socias-mercade/

Segueix-nos a Twitter