Subscriu-te

La pianista xinesa Yuja Wang debuta a Barcelona amb Ibercamera

Yuja Wang. © Felix Broede/DG

El dimecres 14 de març (21 h) té lloc al Palau de la Música el sisè concert de la temporada Ibercamera amb la pianista xinesa Yuja Wang. Aquest recital suposa el seu debut a Barcelona i al cicle Ibercamera. Yuja Wang interpretarà obres de Brahms, Rakhmàninov, Skriabin, Debussy, Albéniz i Ravel.

Yuja Wang, de 24 anys, és coneguda internacionalment per la seva manera d’interpretar, que “combina l’espontaneïtat i la imaginació de la joventut amb la disciplina i la precisió d’una artista madura”. Elogiada per la premsa internacional pel seu control i una tècnica prodigiosa, s’ha dit que té un domini del piano “admirable” i, fins i tot, “sobrehumà”. També ha estat elogiada per la seva capacitat de superar les exigències tècniques més extremes del repertori, pel nivell de profunditat de la seva comprensió musical i, alhora, per la frescor de les seves interpretacions i pel seu carisma damunt de l’escenari.

Des del seu debut el 2005 amb l’Orquestra del National Arts Center del Canadà, dirigida per Pinchas Zukerman, aquesta jove pianista ja ha treballat amb moltes de les millors orquestres del món. Yuja Wang ha ofert recitals a les principals ciutats del món. És una apassionada de la música de cambra i participa regularment en diversos festivals, tot col·laborant amb molts dels directors més reconeguts, entre d’altres Claudio Abbado, Charles Dutoit, Daniele Gatti, Lorin Maazel, Kurt Masur, Antonio Pappano, Iuri Temirkanov, Michael Tilson-Thomas i Pinchas Zukerman.

Més informació a www.ibercamera.es

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

.@auditoribcn va acollir l'estrena d'una obra de @RaquelGTomas. "'Suite of myself' té molt en compte les limitacions dels cors amateurs", diu @AlbertFFlamari1 a la crítica. Llegeix-la al web! http://www.revistamusical.cat/critica/slekyte-una-batuta-de-futur/

La @FundacioMompou convoca la 43a edició del Concurs de Joves Compositors, per a conjunt de cambra format per violí, viola, violoncel, contrabaix, flauta, oboè, clarinet, fagot i trompa. Premi: 4.000€ i estrena de l’obra. Data límit de presentació: 14 d’octubre de 2022.

El @coralsinfantils celebra aquest dissabte 15 de maig a @auditoribcn el primer dels 4 concerts del seu 55è aniversari, en què un miler de cantaires de cors infantils de tot Catalunya estrenaran la cantata 'Vet-ho aquí, de @guinovartalbert i David Pintó. Foto: (c) T. Márquez.

Amb motiu del traspàs de la mezzosoprano Teresa Berganza, compartim l'entrevista que Mercedes @CondePons li va fer l'any 2009 i que vam publicar en el nostre núm. 293.

3
Segueix-nos a Twitter