Subscriu-te

La veu madura del cantant, tema del congrés de l’Associació Catalana de Professors de Cant

L’Associació Catalana de Professors de Cant (ACPC) celebrarà aquest cap de setmana el seu congrés anual, en el qual es tractarà d’un tema central relacionat amb la veu. Enguany el XIII Congrés tindrà lloc el dissabte 9 de novembre (de 9 a 20 h) a l’auditori de l’Escola Municipal de Música de Nou Barris de Barcelona, per reflexionar sobre “La veu madura del cantant professional i amateur”, tema considerat d’actualitat per la implicació creixent de la gent gran al món del cant. Aquesta realitat fa que molts cantaires es trobin amb situacions fins ara desconegudes, com ara problemes vocals per un sobreesforç, o persones jubilades que demanen rebre classes de veu cantada. Els professors de cant es mostren molt interessats a trobar camins per resoldre aquesta nova situació.

Al Congrés participaran especialistes de la veu reconeguts, tant procedents de l’àmbit mèdic, com M. Pilar Murtrò i Salvador Casadevall, com del món docent i artístic, com Carme Bustamante, Mireia Barrera, Dolors Aldea, Montserrat Meneses, Carme Valls i Eulàlia Benito, amb l’objectiu de donar resposta als dubtes i problemes diversos que vulguin plantejar els assistents.

Moment de la classe magistral impartida per Elisenda Carrasco durant el XII Congrés (2018) que va ser dedicat a les veus infantils i adolescents

El Congrés, amb dues ponències, una taula rodona i una classe magistral, és obert a socis de l’ACPC, estudiants i públic en general, a més de públic oient. Podeu consultar les condicions d’assistència i fer-hi les inscripcions en aquest enllaç.

L’ACPC té com a finalitat donar suport a les activitats encaminades a aprofundir en la pedagogia de la veu cantada en tots els estils, així com organitzar activitats que permetin la formació continuada del professorat de cant, de cantants i d’estudiants de cant, i també cultivar l’estudi de les qüestions que afecten el món del cant, la recerca en l’àmbit de la veu i del treball corporal i la promoció de joves cantants.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

We are very honored to announce that Jordi Savall has been elected member of the Swedish Royal Academy of Music:
https://www.musikaliskaakademien.se/pressrum/nyheter/fjortonnyaledamotertillkunglmusikaliskaakademien.3700.html

Molt contents de celebrar amb vosaltres aquest doble aniversari amb els articles sobre el centenari de Pedrell que publiquem en el nostre darrer número!

Del 8 de juliol al 6 d’agost, tindran lloc els 18 espectacles d'una nova edició del @FIMCPeralada. Més informació, al nostre web! http://www.revistamusical.cat/la-36a-edicio-del-festival-de-peralada-homenatjara-josep-carreras-i-estrenara-una-produccio-de-lopera-the-fairy-queen/

🟢 Ets subscriptor de la @RevistaMusCat? 👉 Ja pots comprar les entrades de la nova temporada del @palaumusicacat i gaudir de descomptes fins al 15% en més d'un centenar de concerts (excepte Palau 100). 🎼 📎 Descobreix tota la temporada a https://bit.ly/38BixQC

Segueix-nos a Twitter