Subscriu-te

L’Àgora Musical Plaça Reial acollirà concerts i activitats del Liceu, Mas i Mas i escoles de música

El desplegament de les Àgores del projecte de transformació de La Rambla proposat per l’Ajuntament de Barcelona, una aposta per facilitar i impulsar l’activitat cultural a la via pública, es traduirà en una oferta musical de proximitat a la plaça Reial de la ciutat de manera continuada i respectuosa amb l’entorn.

Les properes setmanes reconeguts intèrprets de l’escena nacional presentaran els seus treballs i oferiran actuacions que, entre d’altres, aproparan el gènere líric a nous públics. Així ho pretén el Gran Teatre del Liceu, que participa en la iniciativa amb els tres concerts del projecte Liceu Vermut, consistent en sessions gratuïtes de música en viu en què els intèrprets dediquen la part final del recital a la improvisació a l’entorn de l’òpera.

Concretament, el cicle tindrà lloc en tres diumenges consecutius, sempre a les 12 h del migdia: l’inaugurarà Chicuelo (6 de juny), un dels guitarristes flamencs més importants del moment. Després el seguirà el duo d’art-rock electrònic Hidrogenesse (13 de juny), format per Carlos Ballesteros, veu, i Genís Segarra, teclats. I acabarà amb Sanjosex (20 de juny), que substituirà l’actuació de Refree inicialment prevista i presentarà Dos somnis.

Aquesta Àgora Musical complementa altres Àgores ja en funcionament, com la infantil al pla del Teatre, o la radiofònica, al quiosc de floristes en desús reconvertit en Ràdio Rambles, un espai que té l’objectiu de donar veu a veïns i veïnes, entitats, institucions, esdeveniments i comunitats de La Rambla, a fi de recuperar aquest passeig emblemàtic.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

🎶 Encara no has escoltat la llista Spotify de l'últim número de la nostra Revista? 📖 Et proposem que ho facis en algun moment d'aquest cap de setmana que s'anuncia plujós ⛈, i així descobriràs la banda sonora dels nostres continguts! https://open.spotify.com/playlist/6sWT1BFImDNaTudvOwC7ps?si=2e0ce21d016d4f50

És a punt d'arrencar la 47a edició de les Nits Musicals a Palau-solità i Plegamans: dos concerts de música de cambra amb Stentor Brass i el @CosmosQuartet, els propers diumenges a les 19 h, a l'església de Santa Maria de Palau-solità.

Necessites més motius per venir a la caravana #iQUIOSC a @LaSetmana?👇
🙌 Subscriu-te a les revistes al 50%
📲 3 mesos de prova de la tarifa plana @iQuiosc
🎙 Activitats:
↪ Revistes a Gogó! · @JuditMartinD
↪ Fotografies d'estiu d'una cartera · Crisspeta
http://lesrevistes.cat/index.php/noticies/109-iquiosc-la-setmana-2021

Estrenes i viatges internacionals, entre els projectes recuperats aquesta temporada pels cors del @palaumusicacat. Més informació, al nostre web! (Foto: @quimroser) http://www.revistamusical.cat/els-cors-de-lorfeo-catala-i-el-cor-de-cambra-del-palau-reprenen-lactivitat-amb-estrenes-destacades-i-projectes-posposats-per-la-pandemia/

Segueix-nos a Twitter