Subscriu-te

L’Àgora Musical Plaça Reial acollirà concerts i activitats del Liceu, Mas i Mas i escoles de música

El desplegament de les Àgores del projecte de transformació de La Rambla proposat per l’Ajuntament de Barcelona, una aposta per facilitar i impulsar l’activitat cultural a la via pública, es traduirà en una oferta musical de proximitat a la plaça Reial de la ciutat de manera continuada i respectuosa amb l’entorn.

Les properes setmanes reconeguts intèrprets de l’escena nacional presentaran els seus treballs i oferiran actuacions que, entre d’altres, aproparan el gènere líric a nous públics. Així ho pretén el Gran Teatre del Liceu, que participa en la iniciativa amb els tres concerts del projecte Liceu Vermut, consistent en sessions gratuïtes de música en viu en què els intèrprets dediquen la part final del recital a la improvisació a l’entorn de l’òpera.

Concretament, el cicle tindrà lloc en tres diumenges consecutius, sempre a les 12 h del migdia: l’inaugurarà Chicuelo (6 de juny), un dels guitarristes flamencs més importants del moment. Després el seguirà el duo d’art-rock electrònic Hidrogenesse (13 de juny), format per Carlos Ballesteros, veu, i Genís Segarra, teclats. I acabarà amb Sanjosex (20 de juny), que substituirà l’actuació de Refree inicialment prevista i presentarà Dos somnis.

Aquesta Àgora Musical complementa altres Àgores ja en funcionament, com la infantil al pla del Teatre, o la radiofònica, al quiosc de floristes en desús reconvertit en Ràdio Rambles, un espai que té l’objectiu de donar veu a veïns i veïnes, entitats, institucions, esdeveniments i comunitats de La Rambla, a fi de recuperar aquest passeig emblemàtic.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

L'@OrquestraOBC ofereix un concert extraordinari, gratuït i exclusiu pels seus abonats el proper 25 de juny a @auditoribcn. Hi participarà com a solista el violinista Sergei Dogadin i estarà dirigit per Juanjo Mena. El programa serà monogràfic amb obres de Txaikovski.

Fins a 17 concerts, deu d'ells d'artistes que debuten al festival, tindran lloc aquest estiu al @Fest_Torroella. Més informació, al nostre web! http://www.revistamusical.cat/el-festival-de-torroella-de-montgri-culmina-la-celebracio-del-seu-40e-aniversari-aquest-2021/

La soprano Carolyn Sampson i @JDELARUBIA van compartir escenari al @palaumusicacat. "Escoltar aquest Àlbum, pensat per ser ofert dins un àmbit domèstic, en una sala de concerts, ha estat un encert", diu Lluís Trullén a la crítica. Llegeix-la al web! http://www.revistamusical.cat/critica/de-lambit-domestic-a-la-sala-de-concerts/

La música de Schubert i una instal.lació de Chiharu Shiota han conviscut aquests dies al @Liceu_cat. "Després de la sorpresa inicial, hom s’adonava que la lírica no és patrimoni exclusiu d’un timbre vocal", diu Abel Miró a la crítica. Llegeix-la al web! http://www.revistamusical.cat/critica/el-viatge-hivernal-de-wotan/

Segueix-nos a Twitter