Subscriu-te

Lang Lang torna a Barcelona per actuar a L’Auditori

Lang Lang. © Philip Glaser

El dia 22 d’abril, el pianista xinès Lang Lang pujarà a L’Auditori Barcelona per oferir un únic recital integrat per obres de J. S. Bach (Partita núm. 1 en Si bemoll major), Schubert (Sonata Si bemoll major, D. 960) i Chopin (Études, op. 25). Aquest concert forma part de la gira anual que l’ha portat a les sales de concerts més importants d’Europa.

Amb només 29 anys, Lang Lang s’ha convertit en una de les icones de la música clàssica i té milions de seguidors arreu del món. La seva carrera artística s’ha guanyat el respecte del públic i de la crítica especialitzada en haver sabut posicionar-se com un artista de gran talent musical combinat amb una imatge poc freqüent al món de la música clàssica.

D’altra banda, el compromís cultural de Lang Lang va molt més enllà del que és habitual. En la seva agenda no només es troben cites musicals, sinó també la intervenció en esdeveniments internacionals o la impartició de conferències a la Universitat d’Oxford. Gràcies a una gran passió per les noves tecnologies ha aconseguit que la música clàssica entri de ple al segle XXI, i li han fet guanyar adeptes i seguidors arreu del món. «The New York Times» el considera “l’artista més innovador en el món de la música clàssica actual”. Ho avalen els seus milers de seguidors a Twitter o els seus concerts vistos a Youtube per milions de persones.

Aquesta serà la tercera visita del pianista xinès a Barcelona. Lang Lang va debutar a Barcelona, al Palau de la Música Catalana, la temporada 2006-07 d’Ibercamera. La segona visita va ser a L’Auditori (en un concert organitzat per una empresa de viatges) el 27 de juny de 2008, amb la Filharmònica de Viena dirigida per Zubin Mehta. La tercera visita amb va ser a la temporada Palau 100, el 10 de gener de 2010.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

És a punt d'arrencar la 47a edició de les Nits Musicals a Palau-solità i Plegamans: dos concerts de música de cambra amb Stentor Brass i el @CosmosQuartet, els propers diumenges a les 19 h, a l'església de Santa Maria de Palau-solità.

Necessites més motius per venir a la caravana #iQUIOSC a @LaSetmana?👇
🙌 Subscriu-te a les revistes al 50%
📲 3 mesos de prova de la tarifa plana @iQuiosc
🎙 Activitats:
↪ Revistes a Gogó! · @JuditMartinD
↪ Fotografies d'estiu d'una cartera · Crisspeta
http://lesrevistes.cat/index.php/noticies/109-iquiosc-la-setmana-2021

Estrenes i viatges internacionals, entre els projectes recuperats aquesta temporada pels cors del @palaumusicacat. Més informació, al nostre web! (Foto: @quimroser) http://www.revistamusical.cat/els-cors-de-lorfeo-catala-i-el-cor-de-cambra-del-palau-reprenen-lactivitat-amb-estrenes-destacades-i-projectes-posposats-per-la-pandemia/

El Festival de Jazz de Barcelona concedeix la seva Medalla d’Or a la Fundació Conservatori @liceu1837

Aquesta distinció ha estat atorgada a figures del més alt nivell internacional en la música jazzística.

Visca!!!

#SomLiceu #SomJazz

Més Informació: https://bit.ly/3kashUM

Segueix-nos a Twitter