Subscriu-te

L’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell arrenca la celebració del quarantè aniversari amb ‘Don Pasquale’

La tercera producció de la temporada 2021-22 de la Fundació Òpera a Catalunya, Don Pasquale de Donizetti, donarà el tret de sortida als actes de commemoració del quarantè aniversari de l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell.

Actualment integrada dins la Fundació Òpera a Catalunya –al costat de l’Orquestra Simfònica del Vallès, la Fundació Banc Sabadell i la Fundació Fluidra, i amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Sabadell, el Ministeri de Cultura i Esport, la Diputació de Barcelona i altres institucions, patrocinadors, col·laboradors i mecenes–, l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell es va constituir el 10 de febrer de 1982.

La seva principal valedora, la soprano Mirna Lacambra, encara és avui dia la directora artística del projecte, com també d’aquesta nova producció de l’òpera de Donizetti, el primer títol que s’escau en l’any de celebració de l’aniversari.

La producció de Don Pasquale, que té entre el repartiment els noms de Toni Marsol, Serena Sáenz, Marga Cloquell, Pablo Martínez i Manuel Esteve, i la direcció escènica de Carles Ortiz i Esteve Gorina i la musical de Xavier Puig, s’estrenarà el 16 de febrer al teatre La Faràndula de Sabadell, i posteriorment, anirà de gira per sis ciutats catalanes més: Sant Cugat del Vallès, Manresa, Tarragona, Granollers, Reus i Lleida, entre els mesos de febrer i març en el marc del circuit Òpera a Catalunya.

Altres accions commemoratives del quarantè aniversari de l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell que tindran lloc al llarg d’aquest 2022 són el concert del Requiem de Verdi i la producció de Rigoletto del mateix compositor, entre d’altres.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

.@SalvadorBrotons dirigirà tres programes de la propera temporada de l'Orquestra @SimfonicaCugat, de la qual serà director titular. Més informació, al nostre web! http://www.revistamusical.cat/salvador-brotons-nou-director-titular-de-lorquestra-simfonica-sant-cugat/

.@SalvadorBrotons és el nou director titular de l’Orquestra @SimfonicaCugat a partir de la temporada 2022-23

La @JOSBorquestra convoca audicions de violí, viola, violoncel, contrabaix, flauta, clarinet, fagot, trompa i trombó. Ja és obert el termini d'inscripció a les proves, que tindran lloc els dies 17, 18 i 19 de juny.

4

Aquest cap de setmana, a @auditoribcn, @OrquestraOBC acomiada la temporada i qui n'ha estat director titular els últims set anys, Kazushi Ono. Més informació, al nostre web! http://www.revistamusical.cat/kazushi-ono-sacomiada-de-la-titularitat-de-lobc-amb-la-simfonia-resurreccio-de-mahler/

Segueix-nos a Twitter