Subscriu-te

L’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell arrenca la celebració del quarantè aniversari amb ‘Don Pasquale’

La tercera producció de la temporada 2021-22 de la Fundació Òpera a Catalunya, Don Pasquale de Donizetti, donarà el tret de sortida als actes de commemoració del quarantè aniversari de l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell.

Actualment integrada dins la Fundació Òpera a Catalunya –al costat de l’Orquestra Simfònica del Vallès, la Fundació Banc Sabadell i la Fundació Fluidra, i amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Sabadell, el Ministeri de Cultura i Esport, la Diputació de Barcelona i altres institucions, patrocinadors, col·laboradors i mecenes–, l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell es va constituir el 10 de febrer de 1982.

La seva principal valedora, la soprano Mirna Lacambra, encara és avui dia la directora artística del projecte, com també d’aquesta nova producció de l’òpera de Donizetti, el primer títol que s’escau en l’any de celebració de l’aniversari.

La producció de Don Pasquale, que té entre el repartiment els noms de Toni Marsol, Serena Sáenz, Marga Cloquell, Pablo Martínez i Manuel Esteve, i la direcció escènica de Carles Ortiz i Esteve Gorina i la musical de Xavier Puig, s’estrenarà el 16 de febrer al teatre La Faràndula de Sabadell, i posteriorment, anirà de gira per sis ciutats catalanes més: Sant Cugat del Vallès, Manresa, Tarragona, Granollers, Reus i Lleida, entre els mesos de febrer i març en el marc del circuit Òpera a Catalunya.

Altres accions commemoratives del quarantè aniversari de l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell que tindran lloc al llarg d’aquest 2022 són el concert del Requiem de Verdi i la producció de Rigoletto del mateix compositor, entre d’altres.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La seixantena edició del @ConcursoVinas arriba al final aquest cap de setmana. L'únic finalista català, Gerard Farreras, hi ha obtingut cinc premis extraordinaris. Més informació, al nostre web! 📸 Toni Bofill http://www.revistamusical.cat/la-soprano-sudcoreana-yewon-han-guanya-la-seixantena-edicio-del-concurs-internacional-tenor-vinas/

L' @AkramKhanLive és aquests dies al @Liceu_cat . "L’equilibri dels llenguatges per explicar aquest conte està molt ben aconseguit", diu @claudiabrubo a la crítica. Llegeix-la al web! 📸 Ambra Vernuccio 2 http://www.revistamusical.cat/critica/el-llibre-de-la-selva-postapocaliptic-dakram-khan/

La pianista @alba_ventura va oferir dos dels primers concerts del Centenari d' @alicia_larrocha. "Traspua calidesa, emoció i una tècnica sublim", diu @PorterMarta a la crítica. Llegeix-la al web! 📸 @JoanManen http://www.revistamusical.cat/critica/alba-ventura-digna-hereva-dalicia-de-larrocha/

El cicle internacional de piano Hammerklavier arriba enguany a la vintena edició. Fundat el 2003 pels Artistes Steinway @carleslama i @SofiaCabruja, del 29 de gener al 24 de maig hi passaran nou valors del piano d’arreu del món. Concerts a @casadeculturagi i Jorquera Pianos.

4

Segueix-nos a Twitter