Subscriu-te

L’Atelier de l’Òpera ofereix quatre cursos d’estiu

M. Elena Mexía

L’Atelier de l’Òpera, centre d’alt perfeccionament liricoescènic inaugurat recentment a Barcelona, ofereix aquest estiu quatre cursos especialitzats, dedicats al comportament escènic, la interpretació de sarsuela, l’escenografia d’òpera i la tècnica Reiki aplicada al cant.

La directora d’escena i escenògrafa M. Elena Mexía coordina el curs sobre comportament escènic del 16 al 20 de juliol amb l’objectiu de treballar sobre la posició corporal i la construcció d’un personatge sobre l’escenari, i serà també l’encarregada els dies 14, 15, 21 i 22 de juliol d’impartir les sessions del mètode Reikilibrando basat en tècniques de Reiki i teatre que busca desenvolupar la creativitat i la relació emocional de l’artista amb el seu personatge damunt l’escenari a través de l’equilibri físic i mental. El període d’inscripció per a aquestes sessions, com també al curs de comportament escènic, està obert fins demà 10 de juliol.

Del 26 al 29 de juliol, Celsa Tamayo, assessora artística del Teatro Real de Madrid, serà la docent de “La sarsuela. Curs d’interpretació musical”, que amb l’acompanyament al piano de Marta Pujol ofereix sessions diàries de treball entorn de la interpretació musical i estilística de romances i conjunts de sarsuela i un concert final dels alumnes el 29 de juliol. La inscripció per a aquest curs estarà oberta fins al 16 de juliol. Ja al mes d’agost hi haurà el Curs Intensiu d’Escena Lírica sota la direcció musical d’Anna Belén Gómez i la direcció escènica de M. Elena Mexía, dirigit a alumnes de nivell avançat que vulguin perfeccionar la seva presència en escena a través del treball interpretatiu d’escenes d’òpera, i al qual és possible matricular-se fins al 23 de juliol. Per a més informació i per fer les matrícules, es pot consultar el web de L’Atelier de l’Òpera: www.atelieropera.com.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

"Cal entendre el @museumusicabcn com un museu del segle XXI", diu Jordi Alomar, el nou director de la institució, en una de les seves primeres entrevistes. Llegeix-la al web! http://www.revistamusical.cat/entrevistes/nou-director-del-museu-de-la-musica/

Musica Reservata de Barcelona va estrenar al @palaumusicacat la 'Missa' de @JoanMagrane, una obra que "evoluciona en un constant joc de confluències i dispersions dins d'una unitat d’estil", en paraules d' @AlbertFFlamari1. Llegeix la crítica al web! http://www.revistamusical.cat/critica/magrane-missa-escrita-est/

El Mandelring Quartet oferirà aquest diumenge l'estrena mundial del quartet de corda 'Post lucem' de @ferrancruixent a @FIMMarvao (Portugal). L'obra consta de dos moviments contrastats amb al·lusions al 'Quartet op. 133' de Beethoven (Foto: May Zircus)

Serena Sáenz interpreta el rol titular de ‘Lucia di Lammermoor’ en la funció d’aquesta nit al Liceu, en el que suposa un doble debut de la barcelonina: al Gran Teatre i en el rol de Lucia. La soprano @nadinecsierra no podrà cantar a causa d’una indisposició mèdica.

#LuciaLiceu

Segueix-nos a Twitter