Subscriu-te

L’Atlàntida presenta una nova temporada marcada pel desè aniversari

L’efemèride rodona, que es va poder celebrar només parcialment el mes d’abril passat, serà el tret de sortida d’una onzena programació artística que els responsables defineixen com a “ambiciosa, innovadora i segura” i que inclou la presentació d’un nou espai digital, la Sala 4.

El gran equipament cultural vigatà, que es defineix com a Centre d’Arts Escèniques d’Osona, no ha deixat d’oferir continguts en línia durant els mesos de suspensió de l’activitat presencial i espera poder reprendre al setembre la celebració del seu desè aniversari, amb el lema “Deu anys en quatre dies”. Així, s’hi oferiran dues sessions de l’acte institucional previst i s’incorporarà a aquests actes l’espectacle Tothom ho sap, un recital a partir de la música de Leonard Cohen.

Pel que fa als concerts d’aquesta onzena temporada, s’incrementen les propostes innovadores amb espectacles alternatius, multidisciplinaris i amb un fort contingut social, així com també rep un impuls especial la dansa, que duplica el nombre de produccions respecte de la temporada anterior. En total, es tracta de 23 espectacles i 50 funcions, a més de diverses activitats complementàries, que inclouen part dels espectacles cancel·lats durant el confinament.

El cicle Grans Concerts acollirà solistes consagrats de l’àmbit internacional, com el pianista Grigori Sokolov i el violoncel·lista Mischa Maisky –que interpretarà el Concert per a violoncel de Dvořák–, però també els germans Vera i Claudio Martínez Mehner –en un homenatge a Beethoven– i l’osonenc Ferran Albrich, que debutarà a la Sala 1.

Pel que fa a la dansa, destaquen grans produccions d’àmbit estatal, com és el cas de Play d’Aracaladanza i Mulïer i Lú de la companyia Maduixa, mentre que entre els espectacles alternatius, trobem el cicle Escenaris amb The mountain d’Agrupación Señor Serrano –proposta estrenada fa poc al Festival Grec–, Alhayat o la suma dels dies de la companyia De la Viciosa, l’estrena d’Ambre de Josep Maria Diéguez amb la col·laboració de Teatres d’Osona o El saló de les meravelles del mag Hausson al Casino de Vic, entre d’altres.

Finalment, també s’anuncia la inauguració, a l’octubre, d’un nou espai d’exhibició: la Sala 4, L’Atlàntida Digital. Es tracta d’un nou espai virtual on el públic podrà viure experiències artístiques de qualitat des de casa, que aplegarà continguts d’arxiu i continguts de nova creació en forma d’espectacles retransmesos en streaming o píndoles complementàries a la programació presencial.

La venda d’entrades per a la propera temporada, en què se seguiran les mesures preventives i de seguretat sanitària indicades per les autoritats, s’iniciarà el proper 15 de setembre per als Amics de L’Atlàntida i el dia 17 per al públic en general.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Avui us presentem el compositor i pedagog de piano vendrellenc Benvingut Socias Mercadé (1877-1952) de la mà del llibre-disc publicat per l'Arxiu Comarcal del Baix Penedès. Llegeix la crítica d'@AlbertFFlamari1 al web! http://www.revistamusical.cat/critica/descobrint-el-music-vendrellenc-benvingut-socias-mercade/

"Cada projecte que em proposen és un vehicle per arribar a nous llocs. [...] Aprofito qualsevol oportunitat per a incorporar coses noves", diu @RaquelGTomas al 'Perfil de músic' de @miquel_gene. Llegeix-lo al web! (Foto: Lluc Queralt - @Liceu_cat) http://www.revistamusical.cat/raquel-garcia-tomas/

El Primavera @LIFEVictoriaBcn va acabar amb l'homenatge a Carner de @DavidAlegret, "un intèrpret que va seduir amb intel·ligents inflexions de color", diu @AlbertFFlamari1 en la crítica. Llegeix-la al web! http://www.revistamusical.cat/critica/carner-i-un-estol-de-compositors-catalans/

La Associació @LiricAND va presentar la sarsuela 'Cecilia Valdés' de Gustavo Roig. "La capacitat de sumar esforços i l’empatia en l’equip base hi són. És obvi que la companyia avança amb pas ferm", diu @AlbertFFlamari1 a la crítica. Llegeix-la al web! http://www.revistamusical.cat/critica/de-cuba-als-pirineus/

Segueix-nos a Twitter