Subscriu-te

L’Escolania de Montserrat actuarà als Estats Units el proper mes de novembre

Del 8 al 18 de novembre l’Escolania de Montserrat farà una gira pels Estats Units durant la qual oferirà tres concerts, a Minnesota i a Pennsilvània, i farà un intercanvi amb l’escolania de Saint John.

L’abadia de Montserrat té una estreta relació amb els monestirs benedictins de Saint John, a Minnesota –d’on provenen dos voluntaris que conviuen cada curs amb els escolans per tal que aquests millorin el seu nivell d’anglès–, i amb el de Saint Vincent, a Pennsilvània. Aquests són dos dels espais que l’Escolania visitarà: concretament, el 10 de novembre cantarà a Saint John, on diumenge 13 participarà a la missa; el dia 11 ho farà a la ciutat de Minneapolis, i el 16, a St. Vincent’s Abbey. Durant la primera part del viatge, a més, el cor montserratí serà acollit a casa de les famílies dels escolans de Saint John.

El viatge a Amèrica, que estava previst abans de la pandèmia i va haver de ser ajornat, arriba cinc anys després de la darrera gira de la formació pels Estats Units, en aquell cas amb actuacions a Nova York, Washington, Nova Jersey, San Francisco i Los Angeles.

A banda d’aquesta gira internacional, aquest curs l’Escolania actuarà, és clar, també a Catalunya. Entre setembre i juny oferirà concerts a Calella, Manresa, Sant Joan Despí, Reus, Barcelona –tant a Santa Maria del Mar com al Palau de la Música–, Valls, Tarragona, Vilassar de Dalt, Granollers i Guardiola de Berguedà, a més de Montserrat.

En aquests moments, i després de la incorporació de nou noves veus, l’Escolania està formada per quaranta-cinc alumnes i cantaires.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

L' @AkramKhanLive és aquests dies al @Liceu_cat . "L’equilibri dels llenguatges per explicar aquest conte està molt ben aconseguit", diu @claudiabrubo a la crítica. Llegeix-la al web! 📸 Ambra Vernuccio 2 http://www.revistamusical.cat/critica/el-llibre-de-la-selva-postapocaliptic-dakram-khan/

La pianista @alba_ventura va oferir dos dels primers concerts del Centenari d' @alicia_larrocha. "Traspua calidesa, emoció i una tècnica sublim", diu @PorterMarta a la crítica. Llegeix-la al web! 📸 @JoanManen http://www.revistamusical.cat/critica/alba-ventura-digna-hereva-dalicia-de-larrocha/

El cicle internacional de piano Hammerklavier arriba enguany a la vintena edició. Fundat el 2003 pels Artistes Steinway @carleslama i @SofiaCabruja, del 29 de gener al 24 de maig hi passaran nou valors del piano d’arreu del món. Concerts a @casadeculturagi i Jorquera Pianos.

4

📌No t'oblidis de llegir el nostre últim número 378 (gener-abril 2023)!!! 📰 Ara també disponible a BiblioDigital de les Biblioteques Públiques de Catalunya!!! http://iQUIOSC.cat @revistesAPPEC https://biblioteca.ebiblio.cat/info/revista-musical-catalana-00466394

Segueix-nos a Twitter