Subscriu-te

Mireia Barrera i Catherine Simonpietri, directores del CJNC 2019

A final de gener i principi de febrer se celebraran les audicions als cantaires que aspiren a formar-ne part.

Aquest any 2019 el Cor Jove Nacional de Catalunya (CJNC) arribarà a la setena edició de trobades, i en aquesta ocasió i per primera vegada, estarà dirigida per dones. Es tracta de la catalana Mireia Barrera, actual directora del Cor Madrigal, i la francesa Catherine Simonpietri, fundadora i directora de l’ensemble Sequenza 9.3. Elles seran les encarregades d’encapçalar la nova edició d’aquest projecte coral del més alt nivell que impulsa el Moviment Coral Català.

La cita del CJNC19, que es clourà amb diversos concerts arreu del territori, tindrà lloc a Catalunya del 15 al 26 de juliol, període durant el qual els joves cantants seleccionats treballaran amb Barrera i Simonpietri l’exigent repertori seleccionat. A més, el Cor es tornarà a reunir extraordinàriament el març del 2020 per fer un concert a Barcelona.

Oberta la convocatòria

Els cantants que vulguin formar part d’aquesta setena edició del Cor Jove Nacional de Catalunya s’hauran de presentar a les audicions corresponents, els dies 29 i 30 de gener i 1, 2 i 3 de febrer. Enguany, com a novetat, se celebraran diverses jornades d’audicions, una a cada província, amb l’objectiu de poder escoltar el màxim nombre de veus. Els aspirants hauran de preparar una obra de lliure elecció per interpretar sols, només amb acompanyament de piano, així com superar una prova de lectura a vista i cantar la seva veu d’un fragment coral que els serà assignat.

La inscripció per participar a les audicions del CJNC19 ja es poden fer a través d’aquest formulari.

Imatge destacada: Mireia Barrera i Catherine Simonpietri

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Celebra Sant Jordi amb nosaltres gràcies a @revistesAPPEC!

Aquest Sant Jordi aconsegueix 1 mes de prova per llegir revistes en català! 🙌
📲 Activa la subscripció de prova i podràs llegir tantes revistes com vulguis: @enderrock @cuinacat @descobrircat @eltemps_cat @revistavalors @l_avenc @serra_dor i moltes més! ⤵⤵⤵

Ja tenim guanyador del Premi Internacional #JoanGuinjoan per a Joves Compositors/es, atorgat per l’#ESMUC amb la col·laboració de la @FBSabadell . Es tracta del compositor canari José Luis Perdigón, per la seva obra 'Libration'.

ℹ️👉http://www.esmuc.cat/Viu-l-Esmuc/Actualitat/Noticies/El-compositor-Jose-Luis-Perdigon-guanya-el-19e-Premi-Joan-Guinjoan-amb-l-obra-Libration

Coincidint amb l’exposició "Joan Manén, el cavaller ben trobat", la Biblioteca de Catalunya acollirà, el dimarts 27 d'abril, la presentació del disc i del nou web del compositor i violinista Joan Manén.
🗓️27/04
⏱️19:30h
📍Sala de Llevant
ℹ️https://ja.cat/C7tC1

Segueix-nos a Twitter