Subscriu-te
,

Música i dansa seran protagonistes de la setena edició del Festival de Música en Terres de Cruïlla

La setena edició del Festival de Música en Terres de Cruïlla, organitzada per l’Agrupació Musical Senienca, el Centre d’Estudis Seniencs, l’Institut Ramon Muntaner i l’Ajuntament de la Sénia, combinarà enguany la música i la dansa, tant des del punt de vista tradicional com contemporani.

Així, el Festival, que tindrà lloc entre el 19 d’octubre i el 30 de novembre, ha convidat el ballarí ebrenc Roberto Olivan a fer una ponència i un taller de dansa. Una altra de les activitats d’aquesta jornada de formació serà un debat i la roda d’experiències en què diferents experts i professionals parlaran dels seus projectes, com ara del Dansàneu, la Cobla Mínima o la companyia Xuriach, entre d’altres. El primer dia del Festival també es farà el sopar musical en un restaurant ebrenc amb estrella Michelin, que estarà amenitzat per la Cobla Mínima, la ballarina Sònia Gómez, el músic Pep Vila i altres músics i dansaires del territori. Diumenge dia 20 hi haurà el tradicional taller de jota ballada i la presentació del llibre Els cants de les plantes. De música, bones herbes i cistelleria.

El segon cap de setmana inclourà el Taller ImproPlay, un taller de creació amb el cos i la veu a càrrec de Laura Guarch, i l’últim diumenge arribarà la trobada de grups de danses tradicionals, amb la participació del Grup de Danses de la Jana, Esbart Dansaire Rapitenc de Sant Carles de la Ràpita i el Grup de Jota de la Casa d’Andalusia de la Sénia, amb els Dolçainers de Joventuts Unides de la Sénia.

La cloenda, el 30 de novembre, serà un espectacle de nova creació, BanDaNsant, de la ballarina, coreògrafa i performista Sònia Gómez, que estarà acompanyada per la Banda de Música de l’Agrupació Musical Senienca.

Les activitats del Festival de música són obertes i gratuïtes, amb inscripció prèvia a centredestudis.lasenia@gmail.com, mentre que el sopar té un preu de 35 euros.

El Festival Música en Terres de Cruïlla rep el patrocini del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l’Obra Social Fundació “la Caixa” i la Diputació de Tarragona, i la col·laboració de l’Ajuntament de la Sénia, del Campus Extens de la URV, del Programa d’Acció Cultural RBIV de la Diputació de Tarragona i de Joventuts Unides, el Centre Obre i la Casa de Andalucía de la Sénia.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Del 3 al 7 d'agost té lloc una nova edició del festival @ambsodecobla, amb noms com @NakanyKante, @guillemromatort i un homenatge a Manuel Cubeles. Més informació, al nostre web! http://www.revistamusical.cat/la-cinquena-edicio-del-festival-amb-so-de-cobla-torna-a-palamos-amb-nous-formats/

El @tenorjcamarena i el Cor i l'Orquestra del @Liceu_cat van posar el punt final al @FIMCPeralada. Llegeix la crítica d' @alberttorrens2 al web! (Foto: Miquel González) http://www.revistamusical.cat/critica/camarena-i-el-liceu-es-retroben-a-peralada/

.@JoyceDiDonato va incorporar Wagner per primera vegada al seu repertori al @Fest_Torroella. "Un merescut regal de la mezzo americana al públic que aquest li va retornar dempeus", diu @alberttorrens2 en la crítica. Llegeix-la al web! (Foto: Martí Artalejo) http://www.revistamusical.cat/critica/didonato-fa-casar-wagner-i-els-barrocs-a-torroella/

🎶El compositor @RamonHumet , profesor del Centro Superior @liceu1837 , ganador del XIV Premio de Composición Musical Andrés Gaos de la Diputación de La Coruña @Depucoruna

🎵¡ Muchas Felicidades !

#SomLiceu

Más Información 👇
https://bit.ly/3j2d9r0

Segueix-nos a Twitter